Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Scuze ca am uitat sa iti raspund acestei remarci. Poate nu sunt in masrura sa iti dau acest rapuns, dar ma straduiesc dupa puterile mele sa-ti raspund. Precizez ca rapsunsul e o parere strict personala.
Atat cat ma duce pe mine capul calugarii sunt preocupati de probleme mult mai presus decat acestea (sanantatea). Dar sa stii ca sunt multi calugari si preoti care merg la naturisti. Calugarii sunt si ei pana la urma totusi oameni. Acum iti pot raspunde si cu un exemplu din viata marilor parinti: unii au ajuns sa manance numai apa si paine (fiecare s-a trudit cat a putut si cat i-a fost dat). Ei poate ar putea probabil sa iti dea un rapuns mai clar si mai concret. Oricum te rog sa rumegi invatatura aceasta pe care am mai tot repetat-o dar imi place tare mult: "Dând voință iei putere. Renunțând, dobândești."
|
Habar nu am avut ca exista ,,multi calugari si preoti care merg la naturisti.".Invatatura este interesanta,am auzit ceva
asemanator intr-o alta zicala de undeva de prin Tibet.O sa duc si eu precizarile si programul tau la nutritionistul meu sa vad ce zice,o parere autorizata nu are cum sa dauneze.O sa ma gandesc si eu.
PS:daca vrei sa ,,
rumeg"ceva iti sugerez sa-mi recomanzi o pajiste undeva la munte :)
Multumiri pentru amabilitate