Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.07.2011, 20:17:58
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Scuze ca am uitat sa iti raspund acestei remarci. Poate nu sunt in masrura sa iti dau acest rapuns, dar ma straduiesc dupa puterile mele sa-ti raspund. Precizez ca rapsunsul e o parere strict personala.
Atat cat ma duce pe mine capul calugarii sunt preocupati de probleme mult mai presus decat acestea (sanantatea). Dar sa stii ca sunt multi calugari si preoti care merg la naturisti. Calugarii sunt si ei pana la urma totusi oameni. Acum iti pot raspunde si cu un exemplu din viata marilor parinti: unii au ajuns sa manance numai apa si paine (fiecare s-a trudit cat a putut si cat i-a fost dat). Ei poate ar putea probabil sa iti dea un rapuns mai clar si mai concret. Oricum te rog sa rumegi invatatura aceasta pe care am mai tot repetat-o dar imi place tare mult: "Dând voință iei putere. Renunțând, dobândești."
Habar nu am avut ca exista ,,multi calugari si preoti care merg la naturisti.".Invatatura este interesanta,am auzit ceva asemanator intr-o alta zicala de undeva de prin Tibet.O sa duc si eu precizarile si programul tau la nutritionistul meu sa vad ce zice,o parere autorizata nu are cum sa dauneze.O sa ma gandesc si eu.PS:daca vrei sa ,,rumeg"ceva iti sugerez sa-mi recomanzi o pajiste undeva la munte :)

Multumiri pentru amabilitate

Last edited by Scotland The Brave; 25.07.2011 at 20:20:15.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2011, 17:33:57
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Habar nu am avut ca exista ,,multi calugari si preoti care merg la naturisti.".Invatatura este interesanta,am auzit ceva asemanator intr-o alta zicala de undeva de prin Tibet.O sa duc si eu precizarile si programul tau la nutritionistul meu sa vad ce zice,o parere autorizata nu are cum sa dauneze.O sa ma gandesc si eu.
Multumiri pentru amabilitate
Depinde foarte mult de naturistul tau din ce categorie face parte. Daca este un biochimist o sa-t spuna ca sunt prostii afirmatiile mele. Daca este un naturist care vede reactia legumelor in corp bioenergetic atunci o sa fie de acord cu lista. Sunt foarte putini naturisti de acest gen...deci ma indoiesc ca ar fi de acord cu toate afirmatiile.

ps: sunt curios si chiar astept sa imi dai un raspuns (indiferent de parere)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
alimentatie bio myself00 Generalitati 20 01.10.2012 09:24:46
care varianta e corecta? victortiti89 Generalitati 76 16.06.2011 17:14:43
Septuaginta este cea corecta Ioana-Andreea Secte si culte 14 18.02.2011 03:45:08
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? Bast-et Generalitati 14 30.09.2010 16:26:07
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei bogdan268 Despre Biserica Ortodoxa in general 133 30.06.2009 02:40:42