Subiect: Inchizitia
View Single Post
Vechi 26.07.2011, 11:14:47
mihaelaflorina's Avatar
mihaelaflorina mihaelaflorina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.01.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Da, pe oamenii obisnuiti ii poti converti in acest fel insa pe fanatizatii-extremisti care apreciaza razbunarea considerind iertarea ca o lasitate nu faci decit sa le dai apa la moara.
Cu toate astea fanaticii din punctul lor de vedere au avut dreptate- au curatat tara de eretici. Si deci se pot numi sfinti.

In legatura cu embrionul uman trebuie nu doar teoretizat dar si demonstrat ca acela contine deja suflet omenesc. Findca nu orice este viu are suflet omenensc. Vii sint si organele care pot fi transplantate.
Dumnezeu ii spune lui Iov ca l-a cunoscut inca dinainte de fi nascut si dinainte de a se afla in pintecele mamei lui - desigur aici se poate interpreta prin faptul ca El stie viitorul dinainte pentru ca viitorul este deja prestabilit, altfel se poate spune ca spiritul lui Iov era deja preexistent eventual undeva in casa mortilor de unde a fost scos.

Deci trebuie demonstrata teorema existentei sufletului omenensc (spiritului) in acel embrion , embrion la rindu-i rezultat din combinatia anterioara a doua elementecare de felul lor mor dca nu se intilnesc. La o adica si ele au viata nu? si ele ar putea avea suflet omenesc dar trebuie demonstrat.

Fiindca se pare ca revelatiile multor mame contrazic acest postulat.
Ele spun ca pe la mijlocul lunii a patra -deci dupa 3 luni si jumatate- o putere de sus (f rafinata -cereasca) se pogoara prin crestetul mamei pina in uter si acolo lasa ceva, apoi se disperseaza.
Din acest moment sufletul mamei percepe ca pe un suflet omenesc ceea ce poarta inlauntru.
Deasemenea abia dupa acest moment trupul de copil pina atunci inert incepe sa se miste. Deasemeni mama incepind cu acest moment se simte altfel, mai implinita afectiv si cu o raspundere in plus -raspunderea emotionala.

Asadar "Ceea ce a legat Dumnezeu omul sa nu desparta" se refera la altceva- si anume la sufletele pereche intre care exista deja o legatura de logodna -cununie care spre deosebire de cununia uzuala (primita prin taina cununiei) care se poate desface aceasta nu se poate desface niciodata si nici nu este indicat sa se incerce pentru ca efectele negative se vor simti instantaneu in sufletul omului.

Sunt convinsa ca exista suflet in embrion inca din primele clipe dupa conceptie.La 7 saptamani mi-am vazut bebelusul la ecograf,era mai mic de un centimetru si avea o inima care batea deja,si la 11 saptamani dadea deja din picioruse si din manute ,erau foarte mici desigur dar si le misca deja.Prima data l-am simtit miscand la 2 luni si 3 saptamani.Am stiut ca sunt insarcinata inca dinainte de a face un test de sarcina,este de necrezut dar am stiut ca o fiinta vie incepe sa se dezvolte in mine inca din momentul conceptiei.Un embrion este viu si are suflet in el de la primele celule care incep sa se divida dupa contopirea spermatozoidului cu ovulul.Sunt convinsa de asta pentru ca simt asta,o simt in inima mea,si simt o mare durere si tristete cand aud ca se folosesc contraceptive,si alte metode de "protectie".Toti acei copilasi(pentru ca sunt copilasi deja,chiar daca nu arata ca niste copilasi) care prind viata in pantecele mamei sunt omorati.De demonstrat nu cred ca se poate demonstra daca este sau nu suflet in embrion inainte de 3 luni.Asta ti-o spune inima ta.
Reply With Quote