Subiect: Este indecent?
View Single Post
Vechi 26.07.2011, 11:20:44
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Va multumesc pt. hatirul pe care mi l-ati facut de a-mi raspunde !
M-ati pus pe ginduri ! Cred ca am sa ma schimb . Atunci am sa va rog sa imi raspundeti la alte intrebari :
- credeti ca daca am sa umblu in orice imprejurare din zi (adica in mod curent) imbracat doar in alb si negru (asa cum umbla masonii, neoprotestantii, cei care poarta doliu sau cei care adora aceste ,,culori", sa le zicem), parfumat discret, ras impecabil in permanenta, cu o tunsoare scurta a parului dar aranjata, cu o atitudine mereu binevoitoare si cu zimbetul pe buze tot timpul, amabil si serviabil cu toata lumea, ca am sa renunt la a mai merge la mare si a-mi expune corpul dezgolit privirii altora, ca daca este f. cald afara nu am sa port decit pantaloni si o camasa cu mineca lunga ... credeti deci ca ar fi indecent si ar contravenii moralei duhovnicesti ortodoxe ?

NB : nu am inteles totusi din raspunsul dvs. ce este ,,indecent" si ce este ,,ridicol" in intelegerea dvs. ; care este diferenta dintre ele , deoarece formulari astfel : ,,Nu e indecent, insa poate fi ridicol,..." Pai este cal sau magar ? Cum ramine ?
Observ ca ati aprins "faza lunga"..:-))

PS- imi amintiti cu postarile de pe acest thread de prima aparitie a grupului "Divertis" la TV..a doua zi incercam sa conving o matusa ca este un grup UMORISTIC si nici cum nu ma credea!:-))..zicea "Cum scumpa mea, NU AI VAZUT CAT DE SERIOS VORBEAU???":-))

Last edited by Melissa; 26.07.2011 at 11:24:41.
Reply With Quote