View Single Post
Vechi 27.07.2011, 09:59:52
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Din tot ce-ati scris voi aici trag concluzia ca nici un aliment nu e bun.....
O sa ne apucam toti sa mancam iarba. A, nu! Si asta e stropita cu tot felul de substante.
Pana la urma rabdari prajite vom manca ca astea n-au nici E-uri si nici acizi.
Voi ce vreti sa traim pe Pamantul asta cat ciorile? Credeti ca daca mancam doar bio sau suntem vegetarieni traim 100 de ani? Doamne iarta-ma nici nu vreau sa traiesc atat de mult!
Nu fac exces de mancare, ma stradui cu ajutorul lui Dumnezeu sa tin toate posturile, dar, in rest nu incep sa mananc doar ierburi si cereale ca doar nu suntem ierbivori.
Amintirile mele cele mai placute sunt din perioada copilariei....
Imi facea bunica, Dumnezeu sa o ierte, niste placinte cu branza in cuptor ca imi venea sa mananc o tava intreaga. Mirosea a vanilie si a paine proaspata. Nu-mi trebuia nici carne nici nu stiu ce specialitati de salate cu avocado ,cu menta. Imi era suficient o felie de paine proaspata facuta de bunica pe care puneam unsoare si felii de rosii.
Nimeni nu stia pe vremea aceea de diete disociate si de fite. Se manca si se gatea simplu din ceea ce cresteai in curtea ta si semanai in gradina ta.
Acum toti, draga, au devenit vegetarieni si urmeaza un regim vezi Doamne sanatos.
Da, da! In capul lor...sanatos! Acum toate, dar absolut toate sunt tratate cu substante chimice asa ca nu va mai amagiti.
Traim atat cat va vrea Dumnezeu! Ca daca nu murim de boala, murim de accident sau altceva ca doar nu suntem nemuritori.

Si eu am bunicii la tara,si ei fac tot felul de mancaruri naturale si totul preparat in casa,dar asta nu inseamna ca sunt sanatosi tun sau ca nu ar avea deloc probleme de sanatate;de cativa ani au renuntat sa mai creasca porci si chiar sa mai consume carne de pork,sunci si cate alea.
La analizele de sange colesterolul era inalt pana la cer...alte probleme cu vezica biliara din cauza atator grasimi si mai ales prajeli...probleme in aria digestiva,in mod deosebit!
Si ei mancau untura pe paine,jumari si carnatarii pana au ajuns la concluzia ca se simt mult mai bine dupa un ghiveci bun de legume.

Cred ca sunt oameni si oameni,fiecare diferiti in felul lor.Unii tolereaza f bine proteinele animale,grasimile iar altii daca nu au o salata sau un fruct pe zi nu se simt bine.
Cu riscul ca veti rade de mine,eu va spun ca daca nu as avea salata verde de cate ori imi doresc as ajunge poate sa mananc iarba-atat de tare imi place gustul proaspat de vegetale :)
Nu cred ca este doar un moft,deoarece eu am urat carnea,grasimea si laptele inca de mica(aruncam bucatile de carne pe sub masa ,la animale),eram mult prea mica pt a-mi forma vreo opinie despre diete !!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote