View Single Post
Vechi 27.07.2011, 13:54:03
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
fiica mea are doi ani si este vegetariana COMPLET ...... nu a mincat lapte brinza oua peste carne si nu va minca ......
ficatul ESTE TOXIC .... spune-i pediatrei tale sa se informeze sau sa repete anatomia si sa invete din nou ( daca a uitat ) functiile ficatului ..... ha ha ha ....
iar treaba cu gradinita si frustarile E O MARE TIMPENIE .... am auzit replica asta ILOGICA de la multi oameni ( doctori sau nedoctori ) si o sa te lamuresc DE CE e asa ..... un copil NU ARE GUSTURILE FORMATE asadar NU STIE despre mezeluri nimic asadar NU POATE SA FIE INTERESAT si nici frustrat .... la gradinita copilul fiind invatat cu hrana sanatoasa VA REFUZA cealalta ... e foarte simplu .... si daca are reactii la mezeluri sau alte carnuri ESTE NORMAL sa LE ELIMINI ca SUNT NESANATOASE.... pediatra ta este dusa cu pluta si poti sa ii spui sa se UPDATEZE ca este habarnista rau ...iti spun si la medicina doar citeva ore se fac de nutritie unde nu se invata NIMIC ....
multa iubire
ps in legatura cu grupele sanguine si dieta eu unu am niste dubii....
poate existenta ca un organism sa tolereze sa spunem carnea mai mult decit altul dar asta nu o face pe carne sanatoasa .... ..... e ca si cu exercitiile fizice.... unii pot alerga mai mult decit altii LA INCEPUT dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii faci pe primii sa alerge din ce in ce mai mult ca rezista iar pe cei din urma din ce in ce mai putin ......
muta iubire
Bravo. Ma bucur ca sunt si oameni care mai gandesc.
Reply With Quote