Citat:
În prealabil postat de Melissa
Spune-mi te rog ce alimente recomanzi copiilor de la 0-3 ani, avand in vedere ca pediatrii pun accent deosebit pe lapte, oua, branzeturi, carne? Eu am avut discutii interminabile pe tema asta cu pediatra fiului meu pentru ca imi spunea sa ii introduc in alimentatie ficat de pui la varsta de 6 luni. El acusica face 3 ani dar nu i-am dat niciodata ficat. Am preferat sa-i dau mai mult spanac ( frunze mature:P )ca sa-i acopar necesarul de fier.
Am primit multe alte asemenea recomandari "necesare" copilului mic, pe care desigur ca nu le-am aplicat..  Cum ar fi sa incep sa-i introduc in alimentatie MEZELURI pentru ca va merge la gradinita si va vedea la copii. Daca nu ii voi da atunci sa manance zice ca v-a deveni frustrat, iar daca ii dau ABIA ATUNCI sa manance, va avea reactii alergice pe piele, pentru ca n-a mai mancat!
Si mai spune-mi te rog ce parere ai despre dieta pe grupe sangvine?
multa iubire
ha ha ha 
|
fiica mea are doi ani si este vegetariana COMPLET ...... nu a mincat lapte brinza oua peste carne si nu va minca ......
ficatul ESTE TOXIC .... spune-i pediatrei tale sa se informeze sau sa repete anatomia si sa invete din nou ( daca a uitat ) functiile ficatului ..... ha ha ha ....
iar treaba cu gradinita si frustarile E O MARE TIMPENIE .... am auzit replica asta ILOGICA de la multi oameni ( doctori sau nedoctori ) si o sa te lamuresc DE CE e asa ..... un copil NU ARE GUSTURILE FORMATE asadar NU STIE despre mezeluri nimic asadar NU POATE SA FIE INTERESAT si nici frustrat .... la gradinita copilul fiind invatat cu hrana sanatoasa VA REFUZA cealalta ... e foarte simplu .... si daca are reactii la mezeluri sau alte carnuri ESTE NORMAL sa LE ELIMINI ca SUNT NESANATOASE.... pediatra ta este dusa cu pluta si poti sa ii spui sa se UPDATEZE ca este habarnista rau ...iti spun si la medicina doar citeva ore se fac de nutritie unde nu se invata NIMIC ....
multa iubire
ps in legatura cu grupele sanguine si dieta eu unu am niste dubii....
poate existenta ca un organism sa tolereze sa spunem carnea mai mult decit altul dar asta nu o face pe carne sanatoasa .... ..... e ca si cu exercitiile fizice.... unii pot alerga mai mult decit altii LA INCEPUT dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii faci pe primii sa alerge din ce in ce mai mult ca rezista iar pe cei din urma din ce in ce mai putin ......
muta iubire