Citat:
În prealabil postat de maria32
cum adica doctorii recomanda invers? cand toti doctorii spun ce bine e sa-ti alaptezi copilul cat poti de mult timp? care e partea cu "invers" ca nu am inteles?
|
Nasii mei au copil pana in 2 ani, la fel si o prietena. Cand le-am spus sa alapteze cat mai mult (adica 2 ani daca au lapte bineinteles)....s-au uitat la mine stramb si mirate. Doctorul le-a recomandat sa le dea alternativ de la 6 luni..adica si lapte si mancare si incet sa renunte la alaptat. Acum ca nu toti doctorii recomnda asa....rectificam acolo unde am zis DOCTORII ...si spunem UNII DOCTORI...
Unei alte pritene insarcinate care avea tensiunea scazuta i-a recomandat doctorul sa bea cafea. Alta cunostinta fuma inainte de sarcina. In timpul sarcinii ea nu a renuntat la fumat - atentie - pentru ca doctorul i-a spus ca poate sa fumeze cate o tigare doua cand îi este pofta - cica nu e bine sa te abtii de la anumite pofte in timpul sarcinii -
prostii mai mari ca ei. Asta e motivul pentru care sunt impotriva multor doctori (acum sa nu generalzam - sunt si doctori buni - care folosesc stiinta cu frica de Dumnezeu - acestia sa ma ierte).