Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2011, 15:21:20
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
cum adica doctorii recomanda invers? cand toti doctorii spun ce bine e sa-ti alaptezi copilul cat poti de mult timp? care e partea cu "invers" ca nu am inteles?
Nasii mei au copil pana in 2 ani, la fel si o prietena. Cand le-am spus sa alapteze cat mai mult (adica 2 ani daca au lapte bineinteles)....s-au uitat la mine stramb si mirate. Doctorul le-a recomandat sa le dea alternativ de la 6 luni..adica si lapte si mancare si incet sa renunte la alaptat. Acum ca nu toti doctorii recomnda asa....rectificam acolo unde am zis DOCTORII ...si spunem UNII DOCTORI...

Unei alte pritene insarcinate care avea tensiunea scazuta i-a recomandat doctorul sa bea cafea. Alta cunostinta fuma inainte de sarcina. In timpul sarcinii ea nu a renuntat la fumat - atentie - pentru ca doctorul i-a spus ca poate sa fumeze cate o tigare doua cand îi este pofta - cica nu e bine sa te abtii de la anumite pofte in timpul sarcinii - prostii mai mari ca ei. Asta e motivul pentru care sunt impotriva multor doctori (acum sa nu generalzam - sunt si doctori buni - care folosesc stiinta cu frica de Dumnezeu - acestia sa ma ierte).

Last edited by ovidiu b.; 27.07.2011 at 15:29:00.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 15:24:23
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Nasii mei au copil pana in 2 ani, la fel si o prietena. Cand le-am spus sa alapteze cat mai mult (adica 2 ani daca au lapte bineinteles)....s-au uitat la mine stramb si mirate. Doctorul le-a recomandat sa le dea alternativ de la 6 luni..adica si lapte si mancare si incet sa renunte la alaptat. Acum ca nu toti doctorii recomnda asa....rectificam acolo unde am zis DOCTORII ...si spunem UNII DOCTORI...
ciudat, nu stiam ca sunt si doctori care nu stiu ca cel mai bun aliment pentru un copil este laptele matern. poate ca au recomandat diversificarea pentru ca mamele nu mai aveau suficient lapte... nu stiu, mi se pare bizar.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 15:31:54
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
ciudat, nu stiam ca sunt si doctori care nu stiu ca cel mai bun aliment pentru un copil este laptele matern. poate ca au recomandat diversificarea pentru ca mamele nu mai aveau suficient lapte... nu stiu, mi se pare bizar.
Uite o completare la povestea tipei care a baut cafea in tipul sarcnii ....a nascut iniante de termen pentru ca, copilul in ultimele 2 luni a devenit foarte agitat si ii se incolacise cordonul ombilical dupa gat.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 15:34:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Nasa mea are inca lapte...copilul are 1 si 6 luni.....dar nemaisolicitand glandele mamare ...ele in timp inceteaza sa mai secrete....eu cred ca ar fi avut lapte suficient inca daca nu ar fi folosit alimentatia alternativa, Acum sunt mame care chiar nu mai au lapte...pe acelea nu le poti condamna...si intradevar este necesar sa combini.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:05:20
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
laptele devine toxic daca iei medicamente , daca fumezi , daca bei cafea , etc etc etc .... sau tu crezi ca acel copil face colici de la aer , nu?
multa iubire
ps a recomanda laptele matern FARA SA II RECOMANZI ALIMWENTE SANATOASE este crima pentru copil .... si sunt destule mame care alapteaza si copilul lor E FFFFFFF BOLNAV .... TE-AI INTREBAT DE CE ? iti spun eu ca nici unu din doctori nu leaga asta de laptele TOXIC .... atentie mare
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:07:54
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
laptele devine toxic daca iei medicamente , daca fumezi , daca bei cafea , etc etc etc .... sau tu crezi ca acel copil face colici de la aer , nu?
multa iubire
ps a recomanda laptele matern FARA SA II RECOMANZI ALIMWENTE SANATOASE este crima pentru copil .... si sunt destule mame care alapteaza si copilul lor E FFFFFFF BOLNAV .... TE-AI INTREBAT DE CE ? iti spun eu ca nici unu din doctori nu leaga asta de laptele TOXIC .... atentie mare
multa iubire
pai de ce presupui ca eu ma gandeam la o mama care nu-si supravegheaza dieta pe tot parcursul perioadei in care alapteaza.

Bineinteles ca nu trebuie nici sa fumezi, nici sa bei cafea nici sa iei medicamente cand alaptezi. Dar iarasi astea erau lucruri de la sine intelese, nu mi s-a parut necesar sa le precizez.

Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:22:32
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
pai de ce presupui ca eu ma gandeam la o mama care nu-si supravegheaza dieta pe tot parcursul perioadei in care alapteaza.

Bineinteles ca nu trebuie nici sa fumezi, nici sa bei cafea nici sa iei medicamente cand alaptezi. Dar iarasi astea erau lucruri de la sine intelese, nu mi s-a parut necesar sa le precizez.
nici una nu o face .... asadar doctorii aceia putini care nu recomandata laptele matern VAZIND CE FACE MAMA sunt destepti si ar trebui sa fie cautati ... restul NEGLIJATI daca vreti sa aveti copii sanatosi ..... sistemul medical nu e interesat de oameni sanatosi ci de bolnavi si platitori de taxe .... vaccinurile sunt crima organizata si ar fi bine ca copii sa nu se vaccineze DELOC .... dar asta ar insemna sa nu mai dea pe la doctori decit ca sa ii salute si sa le masoare greutatea si inaltimea ....asadar cine isi vaccineaza copilul BAGA BOALA IN EL VOIT si mai devreme sau mai traziu acel copil va fi prada bolilor .... medicii stiu asta dar ca sa lucreze in sistem se supun FARADELEGI mintind despre vaccinuri ....
multa iubire
ps hai sa iti mai spun in continuare .... adica esti constienta ca e bine sa nu ia medicamente dar CARNEA contine antibiotice , hormoni de crestere , laptele la fel . pestele mercur etc etc etc .... la astea te-ai gindit ? asadar CITE MAME se gindesc la aceste lucruri ascunse din alimente ? sau citi doctori ? iti spun eu PUTINI spre deloc .....asadar laptele MATERN ESTE TOXIC de la inceput daca nu se interzic aceste alimente atit in timpul sarcinii , cit si in timpul alaptarii ... SI nu o sa le vezi interzise ... ha ha ha
multa iubire

Last edited by the_Listener; 27.07.2011 at 16:26:12.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:24:42
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
nici una nu o face .... asadar doctorii aceia putini care nu recomandata laptele matern VAZIND CE FACE MAMA sunt destepti si ar trebui sa fie cautati ... restul NEGLIJATI daca vreti sa aveti copii sanatosi ..... sistemul medical nu e interesat de oameni sanatosi ci de bolnavi si platitori de taxe .... vaccinurile sunt crima organizata si ar fi bine ca copii sa nu se vaccineze DELOC .... dar asta ar insemna sa nu mai dea pe la doctori decit ca sa ii salute si sa le masoare greutatea si inaltimea ....asadar cine isi vaccineaza copilul BAGA BOALA IN EL VOIT si mai devreme sau mai traziu acel copil va fi prada bolilor .... medicii stiu asta dar ca sa lucreze in sistem se supun FARADELEGI mintind despre vaccinuri ....
multa iubire
lamureste-ma te rog ca nu iti pot intelege propozitiile daca le scrii incomplete sau cu subiect subinteles....

spui "niciuna nu o face"... nu face ce anume?

Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:30:28
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
ps hai sa iti mai spun in continuare .... adica esti constienta ca e bine sa nu ia medicamente dar CARNEA contine antibiotice , hormoni de crestere , laptele la fel . pestele mercur etc etc etc .... la astea te-ai gindit ? asadar CITE MAME se gindesc la aceste lucruri ascunse din alimente ? sau citi doctori ? iti spun eu PUTINI spre deloc .....asadar laptele MATERN ESTE TOXIC de la inceput daca nu se interzic aceste alimente atit in timpul sarcinii , cit si in timpul alaptarii ... SI nu o sa le vezi interzise ... ha ha ha
multa iubire
De ce are pestele mercur?
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:33:37
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
De ce are pestele mercur?
Mercurul este un metal care se gaseste in mod natural in mediul inconjurator. Activitati umane cum ar fi agricultura, mineritul si arderea carbunilor sau folosirea industriala a mercurului, cresc pasajul mercurului prin aer, apa si sol. In apa, mercurul isi schimba structura si se transforma in metil-mercur. Pestii absorb aceasta forma de mercur. Atunci cand oamenii consuma pesti care au absorbit mercur, acesta se absoarbe in organism si la concentratii mari devine toxic. In timp, mercurul va fi eliminat prin urina, fecale sau lapte matern.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Otrava pe care o mancam anna21 Generalitati 108 14.02.2012 05:20:29
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese absolutep0wer Generalitati 1 31.08.2010 08:09:11
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54