![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unei alte pritene insarcinate care avea tensiunea scazuta i-a recomandat doctorul sa bea cafea. Alta cunostinta fuma inainte de sarcina. In timpul sarcinii ea nu a renuntat la fumat - atentie - pentru ca doctorul i-a spus ca poate sa fumeze cate o tigare doua cand îi este pofta - cica nu e bine sa te abtii de la anumite pofte in timpul sarcinii - prostii mai mari ca ei. Asta e motivul pentru care sunt impotriva multor doctori (acum sa nu generalzam - sunt si doctori buni - care folosesc stiinta cu frica de Dumnezeu - acestia sa ma ierte). Last edited by ovidiu b.; 27.07.2011 at 15:29:00. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Uite o completare la povestea tipei care a baut cafea in tipul sarcnii ....a nascut iniante de termen pentru ca, copilul in ultimele 2 luni a devenit foarte agitat si ii se incolacise cordonul ombilical dupa gat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nasa mea are inca lapte...copilul are 1 si 6 luni.....dar nemaisolicitand glandele mamare ...ele in timp inceteaza sa mai secrete....eu cred ca ar fi avut lapte suficient inca daca nu ar fi folosit alimentatia alternativa, Acum sunt mame care chiar nu mai au lapte...pe acelea nu le poti condamna...si intradevar este necesar sa combini.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire ps a recomanda laptele matern FARA SA II RECOMANZI ALIMWENTE SANATOASE este crima pentru copil .... si sunt destule mame care alapteaza si copilul lor E FFFFFFF BOLNAV .... TE-AI INTREBAT DE CE ? iti spun eu ca nici unu din doctori nu leaga asta de laptele TOXIC .... atentie mare multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bineinteles ca nu trebuie nici sa fumezi, nici sa bei cafea nici sa iei medicamente cand alaptezi. Dar iarasi astea erau lucruri de la sine intelese, nu mi s-a parut necesar sa le precizez.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire ps hai sa iti mai spun in continuare .... adica esti constienta ca e bine sa nu ia medicamente dar CARNEA contine antibiotice , hormoni de crestere , laptele la fel . pestele mercur etc etc etc .... la astea te-ai gindit ? asadar CITE MAME se gindesc la aceste lucruri ascunse din alimente ? sau citi doctori ? iti spun eu PUTINI spre deloc .....asadar laptele MATERN ESTE TOXIC de la inceput daca nu se interzic aceste alimente atit in timpul sarcinii , cit si in timpul alaptarii ... SI nu o sa le vezi interzise ... ha ha ha multa iubire Last edited by the_Listener; 27.07.2011 at 16:26:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
spui "niciuna nu o face"... nu face ce anume?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mercurul este un metal care se gaseste in mod natural in mediul inconjurator. Activitati umane cum ar fi agricultura, mineritul si arderea carbunilor sau folosirea industriala a mercurului, cresc pasajul mercurului prin aer, apa si sol. In apa, mercurul isi schimba structura si se transforma in metil-mercur. Pestii absorb aceasta forma de mercur. Atunci cand oamenii consuma pesti care au absorbit mercur, acesta se absoarbe in organism si la concentratii mari devine toxic. In timp, mercurul va fi eliminat prin urina, fecale sau lapte matern.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|