Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener
fiica mea are doi ani si este vegetariana COMPLET ...... nu a mincat lapte brinza oua peste carne si nu va minca ......
ficatul ESTE TOXIC .... spune-i pediatrei tale sa se informeze sau sa repete anatomia si sa invete din nou ( daca a uitat ) functiile ficatului ..... ha ha ha ....
|
Stiu ca ficatul este TOXIC, de aceea nici nu i-am dat copilului. In schimb te-am intrebat CE RECOMANZI de papa copiilor pana la 3 ani si NU mi-ai raspuns CONCRET.:-) Vreau o lista.:-)Daca se poate in concordanta cu calendarul ortodox ha ha ha..:-))
Ma bucur ca fetita ta mananca sanatos. Presupun ca e si sanatoasa tun, nu? Si al meu, multumesc lui Dumnezeu ..
Citat:
iar treaba cu gradinita si frustarile E O MARE TIMPENIE .... am auzit replica asta ILOGICA de la multi oameni ( doctori sau nedoctori ) si o sa te lamuresc DE CE e asa ..... un copil NU ARE GUSTURILE FORMATE asadar NU STIE despre mezeluri nimic asadar NU POATE SA FIE INTERESAT si nici frustrat .... la gradinita copilul fiind invatat cu hrana sanatoasa VA REFUZA cealalta ... e foarte simplu .... si daca are reactii la mezeluri sau alte carnuri ESTE NORMAL sa LE ELIMINI ca SUNT NESANATOASE.... pediatra ta este dusa cu pluta si poti sa ii spui sa se UPDATEZE ca este habarnista rau ...iti spun si la medicina doar citeva ore se fac de nutritie unde nu se invata NIMIC ....
multa iubire
|
Multi medici practica aceasta teorie, nu numai ea:P
Asa e, copilul nu cere la Mc`Donalds daca nu l-ai dus niciodata, pentru ca habar nu are ce este...
Oricum nu-mi trece prin cap sa-i dau mezeluri atata timp cat la noi in casa nu se consuma asa ceva..Dar ma deranjeaza ideea ca societatea iti "impune" o alimentatie proasta, din frageda copilarie!
Citat:
ps in legatura cu grupele sanguine si dieta eu unu am niste dubii....
poate existenta ca un organism sa tolereze sa spunem carnea mai mult decit altul dar asta nu o face pe carne sanatoasa .... ..... e ca si cu exercitiile fizice.... unii pot alerga mai mult decit altii LA INCEPUT dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii faci pe primii sa alerge din ce in ce mai mult ca rezista iar pe cei din urma din ce in ce mai putin ......
muta iubire
|
Te intrebam daca crezi ca exista o legatura intre hrana si grupele sangvine. Concret, grupei de sange B i se recomanda carne ( in afara de carnea de porc si cea de pui care contine o lectina "vinovata" de aparitia cancerului ), in comparatie cu grupa A unde aceasta trebuie exclusa total.
Intrebarea este daca consumul de carne are efecte DIFERITE intr-un organism cu grupa sangvina A si B, sau sunt povesti? Ma intereseaza parerea ta.:-)