[quote=Melissa;382763]
Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener
Mananc foarte repede si nu mestec bine semintele si samburii( stiu ca nu-i bine deloc, dar imi plac ff mult):-)) E singura explicatie pe care am gasit-o eu pentru digestia proasta..  Si da, uneori in crizele de bila am dureri laterale care mi se muta dintr-o parte in alta a capului.. ?:-)
|
poti sa faci un test ... fa semintele PRAF cu o risnita si asa inghitele ... daca nu vei mai avea crize atunci e posibil sa fie ca nu le mesteci cum trebuie ....
Citat:
Īn prealabil postat de Melissa
Daca tot ai pomenit de "cat de intoxicat este ficatul", spune-mi tu ce cura de detoxifiere a organimului recomanzi?:-)
|
exista cura de detoxifiere a ficatului de o zi daca stai bine cu tensiunea arteriala dar va trebui sa stai in ziua respectiva acasa neaparat .... dar in general eliminarea carnii de orice tip , oua lactate si brinza ... as incepe cu eliminarea brinzei si a lactatelor care sunt multtttt mai nocive decit carnea ..... as introduce seminte de in pentru omega 3 eliminind pestele , as elimina orice tip de ulei exceptia facind uleiul de masline , restul uleiurilor sunt proinflamatorii , as face niste analize ale sangelui ca sa vad cum stau inainte si sa pot compara dupa ca sa vad si rezultate CONCRETE si nu inchipuieli .... asta asa in mare . iar dupa asta as introduce niste ceaiuri in functie de analize .... asta la modul general vorbind
multa iubire