Frate MariS...
Facutu-mi-s-a ocara ca lauda, si lauda ca ocara? :-)
Doamne-ajuta !
Va multumesc pentru cuvintele bune, si multumesc celor ce scriu trairile si sfaturile lor, ca am avut mult folos din cele citite aici.
Isus Hristos, Domnul nostru, viu in vecii vecilor...sa fie preamarit, pentru fiecare inima curata care Il cauta in adevar.
Zicea un pustnic..ca daca vezi ceva bun in mine..nu opri ochii la mine, acest putregai..ci cauta in spatele meu...la Dumnezeul cel viu..care te iubeste pe tine..si m-a miluit sa-ti fiu cu ceva de folos..si Lui..si numai Lui...totdeauna Lui..da-I cinstea de Tata..ca doar a Lui este..totdeauna...si daca vezi ceva rau in mine...si multe sunt, vai, pacatele mele...al meu este, din orbirea, si viclenia, din trufia si bezna inimii mele..in care zacut-am ani...si ani.....dar totusi...tu, fratele meu...nu te scarbi de mine...ci roaga-te pentru mantuirea mea...si asa...Bunul Dumnezeu..care Dragoste este...si mult pretuieste la El iertarea greselilor aproapelui....ne va milui pe amandoi..