Subiect: nunta crestina
View Single Post
Vechi 29.07.2011, 02:04:08
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
multumesc mult de tot pentru sfaturi si pentru preocuparea de a-mi raspunde, apreciez f mult, si sper sa nu par nerecunoscatoare daca am sa spun ca printesa pentru viitorul meu sot sunt si voi fi mereu, insa nu sunt de acord sa incerc sa impresionez lumea din jur cu o tinuta de mireasa cand eu ma stiu f bine ce lipsuri si pacate am, si sa ma infatisez in fata Lui Dumnezeu intr-o rochie ce simbolizeaza ceva ce eu nu reprezint.

Cat despre exemplul lui Gabi Firea, regret dar mie mi se pare deplasata o femeie in conditia ei sa se mai faca mireasa.
Sper sa nu supar pe nimeni, e doar parerea mea.

Npc. "daca am sa spun ca printesa pentru viitorul meu sot sunt si voi fi mereu"Tocmai din cauza asta am pus in ghilimele "o data in viata". Eu consider ca toate fetele sunt si merita sa fie niste printese. :D

Nici nu ma gandeam sa-ti cumperi rochie de mireasa ca sa impresionezi lumea. Atunci imi retrag albul, si raman la ivoire. :D Orice nuanta vei alege,( e ceva stupid, avand in vedere ca trebuie sa promovam simplitatea) fa-ti rochia speciala, si nu zic sa-ti pui nu stiu ce paiete, dar sa fie ceva care stii ca ti-ai ales pentru nunta ta. E bine si verde. :)

Dar n-as renunta la buchet. Pentru ca imi place obiceiul si sa ai tu ceva in plus, fiind mireasa. Si daca te simti implinita cu alegerile tale, atunci e perfect.

.........Fiecare are dreptu' la o parere. :)
Reply With Quote