Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.07.2011, 01:24:51
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Azzuurra Vezi mesajul
Intre magazinul Unirea si Universitate, pe aceeasi parte, se gasesc printre cele mai ieftine rochii de mireasa. Adica una mai deosebita e 10MIL.

Mergi pe partea dreapta, de la Unirea spre Universitate si ai sa vezi un magazin pe o straduta cu rochii in vitrina. (in Bucuresti,, ma refer)

Printesa esti "o data in viata." :))

Bucura-te de nunta voastra si sa fie deosebita, ca o data va casatoriti, si de iesit la restaurant imbracati frumos mai aveti timp.

Daca citeste cineva, spune ca pentru noi numai asta conteaza. :D

P.S. Gabi Firea are "o anumita varsta", si sotul ei la fel, si un baietel si casatorita a doua oara.....dar si-a facut nunta asa cum si-a dorit. Si a avut rochie alba(superba) si buchet colorat. Adica eu pledez pentru alb sau ivoire.
multumesc mult de tot pentru sfaturi si pentru preocuparea de a-mi raspunde, apreciez f mult, si sper sa nu par nerecunoscatoare daca am sa spun ca printesa pentru viitorul meu sot sunt si voi fi mereu, insa nu sunt de acord sa incerc sa impresionez lumea din jur cu o tinuta de mireasa cand eu ma stiu f bine ce lipsuri si pacate am, si sa ma infatisez in fata Lui Dumnezeu intr-o rochie ce simbolizeaza ceva ce eu nu reprezint.

Cat despre exemplul lui Gabi Firea, regret dar mie mi se pare deplasata o femeie in conditia ei sa se mai faca mireasa.
Sper sa nu supar pe nimeni, e doar parerea mea.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nunta honney Nunta 27 27.04.2011 19:25:22
nunta crestina catalinabalhui Nunta 6 05.09.2010 12:02:08
nunta killerandrew Nunta 5 07.07.2009 12:55:29
nunta rizeab Nunta 1 23.09.2007 16:19:11
nunta copilu Nunta 1 25.07.2007 19:46:24