View Single Post
Vechi 29.07.2011, 09:54:18
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
Legat de leguminoase , hai sa te ajut un pic ca sa intelegi , este vorba de substante cum ar fi legumina din mazare, fasolina din fasole, linte etc care sunt toxice daca le maninci crude si se neutralizeaza la fierbere... asadar acei nutritionisti care spun ca e bine ca ACESTEA sa le maninci crude sunt nestiutori .... asadar atentie mare pe viitor
multa iubire
M-am exprimat eu în viteză. Da, boabele trebuie fierte.

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
ps cit despre laptele de soia migdale etc nu te opreste nimeni sa nu iti faci , si sa iti mai explic si de ce e bun .... nu poti minca o cantitate mare de soia , dar poti sa CONCENTREZI in lapte nutrientii din ea .... asadar imi spui ce nutritionisti au spus TIMPENIILE ASTEA ? nu de alta dar ca sa stie si altii si sa ii evite ... ha ha ha
multa iubire
De la Ovidiu Bojor știu că trebuie să le consumăm în întregime. În mod similar, sarea nu trebuie separată de celelalte minerale cînd este extrasă din pămînt, zahărul trebuie să fie integral, făina trebuie să fie integrală șamd.

Chiar dacă știi multe lucruri, încă nu le cunoști pe toate.

Cu dragoste dezinteresată,
Ionuț :)

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote