![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si da, as vrea sa-mi demonstrezi cum si mai ales cand as avea timp sa mananc sanatos.
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma si mantuieste-ma pe mine pacatoasa http://mamiprovocarea.wordpress.com Last edited by maria32; 28.07.2011 at 17:43:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
fara bani mori de foame .. pe ce ii cheltuiesti ? multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In sfarsit am gasit o explicatie pentru moartea subita la sugari..Cautam la un moment dat o explicatie si nu am dat decat peste "cauze inexplicabile" pentru acest diagnostic de "moarte subita" care poate sa apara "neasteptat" la copilul pana la 1 an..Hmmm..foarte interesant.. PS- detoxifierea ficatului intr-o zi? ai uitat sau te faci ca ploua?:-) |
|
|||
|
|||
![]()
ANTIBIOTICELE NATURALE:
-nu au efecte secundare; -respecta microorganismele benefice organismului; -nu dau reactii alergice ,nici sensibilitate la stomac; -nu se acumuleaza in organism; -bacteriile nu dezvolta rezistenta la ele. USTUROIUL Este recunoscut ca unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale cunoscute. Contine cel putin 400 de sustante chimice cu proprietati antibiotice, antivirale, descongestionate, antiinflamatori intre altele. 1g de usturoi este egal cu 25 de unitati de penicilina.Omoara in doar 5 minute cei mai oribili microbi, chiar si cel al leprei, gonoreii sau cangrenei. Aliina are efect asupra germenilor care cauzeaza intoxicatia cu salmonela, dizenteria, si contra stafilococilor care provoaca furunculele, si contra streptococilor care provoaca scarlatina difteria, etc Alicina este cea care da mirosul specific, combate conjunctivita , putrefactia alimentara, febra tifoida, holera si TBC Garlicina, aclisantine I si II cu actiune stafilococica. Eficace deasemenea in raceli, gripe, viroze.Se recomanda sa se tina in gura la inceputul unei raceli o bucata de usturoi.Raceala va disparea in cateva ore sau cel mult intr-o zi. SUCUL DE LAMAIE Dezinfectant puternic.In concentratie de doar 2 % se poate folosi ca dezinfectant al apei de baut.In 30 min omoara bacteriile de holera. Antibacterian si antiviral, impotriva aftelor , clatiri repetate cu zeama de lamaie diluata in apa calduta.Mai concentrat se face gargara in cazul amigdalitelor. PROPOLISUL Amestec de substante de consisstenta rasinii, culese de pe cel putin 20 de specii de arbori. Eficace contra 21 bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusi, este cel mai puternic medicament antiinfectios cunoscut. Este eficient impotriva bacilului TBC Folosit in tratamentul ulcerului produs de Helicobacter pylori, 30 de picaturi de tinctura de propolis pe o felie de paine uscata, se mesteca bine si se ia pe stomacul gol, 4 -6 doze /zi. Un studiu a aratat ca cei care iau 50 pic de tinctura de propolis de 4 ori pe zi scade probabilitatea de a face o infectie cu virusul gripal cu 40 %.La cei care fac gripa si se trateaza cu propolis, timpul de vindecare se reduce la jumatate. Infectia cu giardia cedeaza dupa 30 de zile de tratament cu tinctura de propolis.50 de pic, de 4 ori pe zi , inainte de masa. Infectii ale cailor urinare, mestecat in gura 5-10 g pe zi, pana la vindecare. In ORL:Amigdalite, faringo-amigdalite, laringite sinuzite otite, sub forma de mestecare in gura, tampoane cu unguent in nas, spray, gargarisme, aerosoli din solutie alcolica 5% amestecat cu apa distilata , cate 5 minute sedinta. Extern: acnee, zona zoster si herpex simplex.Se aplica direct pe herpes cu pipeta de 2-3 ori /zi sau spray. Boli infecto-contagioase:gripa, febra tifoida, erizipelul, meningita si altele care dau stari febrile.Solutie alcoolica 20-30 % 30 pic- 2-3 ori pe zi. Tinctura de propolis un se ia diluata in apa si nici asa simpla deoarece anumite substante din ea precipita in contact cu apa sau cu saliva.Se ia pe paine uscata sau amestecata cu miere. Singura contraindicatie este alergia la propolis. EXTRACTUL DE SEMINTE DE GREPFRUIT Este eficace impotriva a 800 de tipuri de bacterii si virusi, cat si impotriva a 100 de ciuperci parazite,deasemea a unui mare numar de paraziti unicelulari. A fost descoperit in 1980 de dr Jacob Harich, un iminent fizician si imunolog de origine iugoslava.In 1996 a fosta invitat de onoare la inst. Pasteur care de atunci incoace studiaza folosirea acestui extract in tratamentul impotriva SIDA, cu rezultate incurajatoare. nu slabeste sistemul imunitar ci creste imunitatea, nu ataca flora bacteriana ci dimpotriva o reface ,deoarece face inofensivi multe bacterii si virusi si elimina anumite ciuperci responsabile de fermentare. nu este toxic, ar trebui sa se depaseasca de 4000 de ori doza terapeutica sa devina toxic. Concluziile in urma cercetarilor arata ca acest produs poate preveni si vindeca majoritatea agresiunilor infectioase. Poate fi considerata antibioticul ideal Se foloseste in actualitate pt a trata: afonie, afte alergii. Amigdalite , diaree, dizenterie, gastrita, gingivita, herpes laringita, micoze , otite intepaturi de insecte psoriasis raceli, gripe, arsuri , negi… ULEIUL DE ARBORE DE CEAI Arborele de ceai a fost un important medicament pentru nativii australieni. Ei beau ceaiul facut din frunzele lui si aplicau cataplasme cu ceai pe rani, taieturi si alte afectiuni ale pielii. Uleiul esential al arborelui de ceai este renumit pentru calitatile sale antifungice si antiseptice. Si-a castigat un renume mondial incepand cu anul 1980, insa australienii i-au apreciat calitatile binefacatoare de secole. Exista o serie de studii recente care atesta faptul ca uleiul din arborele de ceai este eficient in impiedicarea dezvoltarii unei arii largi de microorganisme, ipotriva a cel putin 26 de specii de bacterii dermatofite si 54 de ciuperci, 32 fiind de tipul candida. Uleiul arborelui de ceai este de asemenea recunoscut datorita proprietatii de a accelera vindecarea si pentru proprietatea de usor 0gezic, astfel, reducand inflamarea si intensitatea durerii. Cercetarile, de asemenea au aratat ca uleiul distruge germenii ce cauzeaza acneea, negii, furunculii si inhiba infectiile asociate arsurilor de gradul I si II, impiedicand formarea de cicatrici. Mai sunt si alte antibiotice naturale : -Ceapa; -Romero; -Jengibre; -Tomillo. |
|
|||
|
|||
![]()
Greu de crezut asa ceva...dar sunt curios...astept si eu cu nerabdare acest subiect. Cum poti detoxifica ficatul intr-o zi, cand tu l-ai intoxificat o viata?....o sa fie un soc pentru oraganism ....eu mai degraba tind sa cred ca e mai usor sa o faci treptat si nu brusc...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
eu unu nu as incerca asa ceva...eliminarea trebuie sa fie lenta (pachetele de toxine trebuie sparte elegant si eliminate treptat) ...organismul nu trbuie sa simta socul...eu unul in timpul detoxifierii am avut mici crize (intepaturi la ficat)
Last edited by ovidiu b.; 29.07.2011 at 00:01:15. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Chiar dacă știi multe lucruri, încă nu le cunoști pe toate. Cu dragoste dezinteresată, Ionuț :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
cred ca este o parere subiectiva cea legata de Dl Ovidiu Bojor. A nu se intelege ca sunt vreun fan al domniei sale si al stilului de alimentatie si de viata promovat de dansul. Nu-l contest dar nici nu-l sustin, insa, in privinta a cum arata, mie mi se pare ca arata de 70 si ceva de ani nu de 97. si daca are 87 (nu stiam pana acum) mie mi se pare ca arata f bine.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|