View Single Post
Vechi 29.07.2011, 12:54:22
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
M-am exprimat eu în viteză. Da, boabele trebuie fierte.

De la Ovidiu Bojor știu că trebuie să le consumăm în întregime. În mod similar, sarea nu trebuie separată de celelalte minerale cînd este extrasă din pămînt, zahărul trebuie să fie integral, făina trebuie să fie integrală șamd.

Chiar dacă știi multe lucruri, încă nu le cunoști pe toate.

Cu dragoste dezinteresată,
Ionuț :)

iara nu ai inteles ...unde am spus eu ca nu pot fi consumate SI in intregime preparate desigur? asadar nu o sa poti minca niciodata cantitatea de boabe de soia folosite intr-un litru de lapte , decit daca maninci doar soia in ziua respectiva si va fi greu .... ca sa nu mai zic de lapte de migdale etc etc etc ... asadar sa te mai invat ceva ..... un pahar de suc contine aproximativ 10 -15 morcovi .... si se poate bea , dar daca te pun sa maninci cantitate aia o sa spui ca nu poti .... asadar FIBRA umfla stomacul , si scade cantiattea de vitamine ingerata ( prin mincarea lor) ..... ca sa nu mai spun ca daca pui si mere CA SUC sau alte lucruri , luate la un loc NU LE POTI MINCA .... asadar bojor e posibil sa aiba dreptate in ce a spus DAR TU NU AI INTELES CE SPUN EU .....
multa iubire
ps de exemplu daca ai citi despre terapia gerson care VINDECA CANCERUL ai vedea ca acolo sunt 13 pahare de suc presat la rece ( cantitati enorme de alimente ) pe zi plus 3 mese de mincare solida TOTUL BIO ..... asadar stai linistit cu bujor al tau ca LA VARSATA LUI MAI TREBUIE SA SE UPDATEZE .....
multa iubire
Reply With Quote