Tot ce-am avut sa-ti spun, ti-am zis. Tu doar te joci putin cu, cuvintele.
Legat de faptul ca am fost vegetariana, n-am fost invatata asa, n-am sa-ti spun de ce am fost sau de ce am renuntat, doar ca a durat 4 ani. Nu stiu cati au fost invatati sa fie vegetarieni.
Oameni Sfinti si fara sa fie vegetarieni au fost.
Nu zice nimeni sa nu fii, foarte bine pentru tine, dar asta e un detaliu. Si nu inteleg de ce te chinui sa-i convingi si pe altii? Sau poate e chestia, ca tu facand asa, trebui s-o marturisesti ca sacrificiul tau sa aiba valoare.
Multi Parinti spun: ca postul de mancare nu este cel mai importantant, ci altul.....
Legat de prietena mea evident ca pot fi subiectiva, dar nu cred ca sunt. Si in fine, o Calugarita inainte vazatoare i-a spus ca are ceva deosebit. Si am mai vorbit si noi despre ea, si cu toate ca ma tenteaza, evit sa-i spun ce cred, pentru ca nu e bine......Si n-am zis ca n-are urma de greseala.
Poate citesti cartea recomandata.......Postul de carne e ca o "samanta dintr-o punga de seminte". Un sfat: nu te mai concentra ata de mult pe mancare, nu mai vorbi despre asta o perioada (bineinteles dupa ce-ti termini tu pledoaria pe site), fii vegan in continuare, dar considera faptul asta ca pe ceva normal si concetreaza-te la celelalte aspecte ale vietii.
Sau poate du-te si vorbeste cu un Calugar. Sa te invete si alte lucruri pe langa postul de carne.
|