Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2011, 02:12:10
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Tot ce-am avut sa-ti spun, ti-am zis. Tu doar te joci putin cu, cuvintele.

Legat de faptul ca am fost vegetariana, n-am fost invatata asa, n-am sa-ti spun de ce am fost sau de ce am renuntat, doar ca a durat 4 ani. Nu stiu cati au fost invatati sa fie vegetarieni.

Oameni Sfinti si fara sa fie vegetarieni au fost.

Nu zice nimeni sa nu fii, foarte bine pentru tine, dar asta e un detaliu. Si nu inteleg de ce te chinui sa-i convingi si pe altii? Sau poate e chestia, ca tu facand asa, trebui s-o marturisesti ca sacrificiul tau sa aiba valoare.

Multi Parinti spun: ca postul de mancare nu este cel mai importantant, ci altul.....

Legat de prietena mea evident ca pot fi subiectiva, dar nu cred ca sunt. Si in fine, o Calugarita inainte vazatoare i-a spus ca are ceva deosebit. Si am mai vorbit si noi despre ea, si cu toate ca ma tenteaza, evit sa-i spun ce cred, pentru ca nu e bine......Si n-am zis ca n-are urma de greseala.

Poate citesti cartea recomandata.......Postul de carne e ca o "samanta dintr-o punga de seminte". Un sfat: nu te mai concentra ata de mult pe mancare, nu mai vorbi despre asta o perioada (bineinteles dupa ce-ti termini tu pledoaria pe site), fii vegan in continuare, dar considera faptul asta ca pe ceva normal si concetreaza-te la celelalte aspecte ale vietii.

Sau poate du-te si vorbeste cu un Calugar. Sa te invete si alte lucruri pe langa postul de carne.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51