![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tot ce-am avut sa-ti spun, ti-am zis. Tu doar te joci putin cu, cuvintele.
Legat de faptul ca am fost vegetariana, n-am fost invatata asa, n-am sa-ti spun de ce am fost sau de ce am renuntat, doar ca a durat 4 ani. Nu stiu cati au fost invatati sa fie vegetarieni. Oameni Sfinti si fara sa fie vegetarieni au fost. Nu zice nimeni sa nu fii, foarte bine pentru tine, dar asta e un detaliu. Si nu inteleg de ce te chinui sa-i convingi si pe altii? Sau poate e chestia, ca tu facand asa, trebui s-o marturisesti ca sacrificiul tau sa aiba valoare. Multi Parinti spun: ca postul de mancare nu este cel mai importantant, ci altul..... Legat de prietena mea evident ca pot fi subiectiva, dar nu cred ca sunt. Si in fine, o Calugarita inainte vazatoare i-a spus ca are ceva deosebit. Si am mai vorbit si noi despre ea, si cu toate ca ma tenteaza, evit sa-i spun ce cred, pentru ca nu e bine......Si n-am zis ca n-are urma de greseala. Poate citesti cartea recomandata.......Postul de carne e ca o "samanta dintr-o punga de seminte". Un sfat: nu te mai concentra ata de mult pe mancare, nu mai vorbi despre asta o perioada (bineinteles dupa ce-ti termini tu pledoaria pe site), fii vegan in continuare, dar considera faptul asta ca pe ceva normal si concetreaza-te la celelalte aspecte ale vietii. Sau poate du-te si vorbeste cu un Calugar. Sa te invete si alte lucruri pe langa postul de carne. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|