View Single Post
Vechi 30.07.2011, 02:35:35
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
ia tu o mostra din uleiul gtau si fa-i analizele si spune-mi cit contine ACIZI SATURATI , ACIZI NESATURATI , si ACIZI POLINESATURATI ... pot consuma cevq ce le face rau DACA NU STIU .....asadar pivinita si faptul ca ei sunt oameni frumosi, destepti etc NU MA IMPRESIONEAZA pe mine .... daca se mindresc si e de calitate atunci nu vad de ce s-ar ofusca .... daca insa nu e SALVEZI VIETI , atit pe ei cit si pe restul ..... am vazut ulei din italia cu acizi sat 15 si e DEZASTRUOS pentru organism .... asadar ei pot sa il bea cum vor dar asta nu il face medicament ..... intelegi ?
si ia uimeste.ma cum se face uleiul din comert ? si despre ce ulei vorbim ? ca banuiesc ca sunt mai multe tipuri , in functie de soiuri ?
multa iubire
sunt cunostinte...nu sunt comercianti ...intelegi...
da am sa fac analizele...iti repet eu sunt vegan...dar stii naturismul asta duce deja la fanatism ...chiar ma acuza cineva pe topicul meu de fanatism si eu l-am contrazis ...dar incet mi se confirma afirmatia lui

eu iti vorbesc acum de pret ....s-a demostrat la ei in diferite emisiuni - uleiurile contrafacue/false de masline...au demonstrat ca un ulei bun/curat adica fara alte adaosuri nu are cum sa ajunga la ei pe raft sub 7-8 euro...au analizat fiecare amanunt de la producator (ce materie prima consuma pentru cresterea/intretinerea maslinilor - cheltuieli cu utilaje, motorina, stropit maslinii etc...apoi costul aferent culesului, costul ambalajului - sticla etc...pana ajunge pe raft ....deci ce este sub 7-8 euro este FAKE ...si ei au uleiuri si la 2-3 eur sticla (acestia au devenit suspecti)...au descoperit ca folosesc diferite substante cu aromele aferente...am inteles ca i-au prins pe unii ca bagau petrol amestecat cu uleiul bun...asta nu insemna ca tot uleiul din comert este FAKE...sa ne intelegem...dar este ca si cand ai compara un vin de casa cu unul de comert (gusturi total diferite ...sa nu vorbim si aici de ce ar putea contine un vin de comert)
dar te intreb ai gustat un ulei de casa?

Last edited by ovidiu b.; 30.07.2011 at 03:05:18.
Reply With Quote