Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
upsss...ce este in comert este cu multttt multtttt sub cel facut de casa...daca vrei iti trimit o monstra sa-i faci analizele (si nu glumesc cand afirm - iar daca iasa analizele bune te poti abona)...ce-i care mi-l trimit, mi-l trimit din pivnita lor... tu crezi ca ei consuma ceva ce le-ar putea face rau (cand ei il beau ca pe medicament) sau ca nu au facut niste analize asa pentru cultura lor generela...ar fi culmea sa le cer si o analiza (i-as jigni) ...as pune la indoiala produsul cu care se mandresc poate cel mai mult (cel putin in zona)
iar ce este in comert...iti spun eu dragule...mi-au povestit ei cum se face uleiul pentru comert...si inca ceva cel de la 10 euro in sus este un ulei care ar putea fi bun...in rest sunt POVESTI....s-au facut si demonstratii pe aceasta tema
|
ia tu o mostra din uleiul tau si fa-i analizele si spune-mi cit contine ACIZI SATURATI , ACIZI NESATURATI , si ACIZI POLINESATURATI ... pot consuma ceva ce le face rau DACA NU STIU .....asadar pivnita si faptul ca ei sunt oameni frumosi, destepti etc NU MA IMPRESIONEAZA pe mine .... daca se mindresc si e de calitate atunci nu vad de ce s-ar ofusca .... daca insa nu e, SALVEZI VIETI , atit pe ei cit si pe restul ..... am vazut ulei din italia cu acizi sat 15 si e DEZASTRUOS pentru organism .... asadar ei pot sa il bea cum vor dar asta nu il face medicament ..... intelegi ?

si ia uimeste.ma cum se face uleiul din comert ? si despre ce ulei vorbim ? ca banuiesc ca sunt mai multe tipuri , in functie de soiuri ?
multa iubire