View Single Post
Vechi 30.07.2011, 02:49:02
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Azzuurra Vezi mesajul
Tot ce-am avut sa-ti spun, ti-am zis. Tu doar te joci putin cu, cuvintele..
nu ma joc cu cuvintele... vreau sa gindeasca cel cu care vorbesc ... nu dau mura in gura ... un pic de efort din partea lui nu strica .....
multa iubire

Citat:
Legat de faptul ca am fost vegetariana, n-am fost invatata asa, n-am sa-ti spun de ce am fost sau de ce am renuntat, doar ca a durat 4 ani. Nu stiu cati au fost invatati sa fie vegetarieni.
un vegetarian adevarat NU POATE SA SE MAI INTOARCA LA restul .... asadar GUSTURILE I SE MODIFICA , SIMTE ALTFEL MINCAREA . etc etc etc ... asadar nu trebuie sa imi spui daca nu vrei dar renuntarea spune totul .... lipsa de informare si dezinteresul in ARTA MINCATULUI ADUCE BOLI si NU E DE VINA DUMNEZEU ..... ... o salata cu rosii si castraveti , NU INSEAMNA SA FI VEGETARIAN .... de asta e blamat vegetarianismul ca sunt Persoane ca tine( NO OFFENCE ) care ´´ au fost ´´ ( eu spun ca nu au fost ) si nu mai sunt ..... motivele psihologice , banuiesc ca alea sunt , sunt irelevante ....
multa iubire

Oa
Citat:
oameni Sfinti si fara sa fie vegetarieni au fost..
cine ?
multa iubire

Citat:
Nu zice nimeni sa nu fii, foarte bine pentru tine, dar asta e un detaliu. Si nu inteleg de ce te chinui sa-i convingi si pe altii? Sau poate e chestia, ca tu facand asa, trebui s-o marturisesti ca sacrificiul tau sa aiba valoare.
Multi Parinti spun: ca postul de mancare nu este cel mai importantant, ci altul.....
.
deloc .. asta inseamna sanatate si mai mult timp pentru Dumnezeu , ca tot vorbim de sfinti ....discut despre un subiect si nu ma chinui deloc ... asadar nu fac nici un sacrificiu ..... multi parinti spun multe .... fara sa dai complet ce spun este CONCLUZIA TA ... si interpretarile tale FARA BAZA nu au valoare ....
multa iubire
Citat:
Legat de prietena mea evident ca pot fi subiectiva, dar nu cred ca sunt. Si in fine, o Calugarita inainte vazatoare i-a spus ca are ceva deosebit. Si am mai vorbit si noi despre ea, si cu toate ca ma tenteaza, evit sa-i spun ce cred, pentru ca nu e bine......Si n-am zis ca n-are urma de greseala.
.
nu crezi ? ma bucur ca prietena ta e doesebita in acceptiunea ta dar lasa-ma sa ma indoiesc de ceva ala special .... ok?

Citat:
Poate citesti cartea recomandata.......Postul de carne e ca o "samanta dintr-o punga de seminte". Un sfat: nu te mai concentra ata de mult pe mancare, nu mai vorbi despre asta o perioada (bineinteles dupa ce-ti termini tu pledoaria pe site), fii vegan in continuare, dar considera faptul asta ca pe ceva normal si concetreaza-te la celelalte aspecte ale vietii.

Sau poate du-te si vorbeste cu un Calugar. Sa te invete si alte lucruri pe langa postul de carne.
cuM adica ma concentrez pe mincare ? si de ce nu as vorbi despre ? un motiv ? asadar ai tras concluzia corecta .. la mine este un fapt normal si ma concentrez pe alte aspecte ale vietii DAR NU IGNOR acest aspect pe considerentul ca pe Dumnezeu nu il intereseaza ce bag in gura cind el afirma cu totul altceva ..... sau sa il ignor pe Dumnezeu ? asta imi ceri ? eu am o vorba , dar fiind ortodoxa nu o folosesc pentru tine ci o dau ca exemplu ¨inapoia mea satana ´´ .... stiind ca nu ne luptam cu trupul ci cu duhurile nevazute .....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 02:52:59.
Reply With Quote