Citat:
Īn prealabil postat de Melissa
Nu te supara Ovidiu, dar faptul ca te simti mereu jignit arata despre tine altceva decat ti-ai dori. Am inteles ca si tu esti vegan si stii bine ca eu am fost prima care ti-a combatut "lista"( gen rosiile/perele etc= toxice) si "sursa"( un barbat de 63 de ani discipol a lui Valeriu Popa care se stie ca lucra cu diavolul in "vindecarile miraculoase" pe care le facea). Parerea mea este sa muti "comutatorul" de pe "emisie" pe "receptie" ca ai numai de invatat. Lasa orgoliile ca astea nu arata ca esti vegan si nici nu dau raspunsuri la subiect !
In ceea ce priveste uleiul de masline pe care il consumi, admite si posibilitatea nestiintei la cei care il produc. Nu este vorba de rea-credinta fiind mama ta in ecuatie dar s-ar putea foarte bine ca cei care produc acel ulei sa nu fie tocmai la zi cu lectiile.:-)
|
jignit nu ma simt deloc...imi sustin un punct de vedere si atata tot...mi-ai combatut lista cu ce ?

lista nu am inventat-o eu - eu sunt mic si mai am multe de invatat)...ca rosiile sunt bune? eu am si contrariul...perele=toxice nu cred ca am afirmat asa ceva...
trebuie sa avem in vedere si aspectele negative nu numai cele pozitive...degeaba mananci ceva care iti face bine pe de o parte iar pe de alta parte iti face rau (retine daca vrei ...si muta butonul pe "receptie" - eu nu vreau sa te conving...tu ai dreptul sa alegi)...
cat despre batran nu vreau sa sune a lauda dar ma obligi sa o fac ....da a fost la inceputuri pe langa Valeriu Popa (am gasit explicatia la firmatiile tale legate despre moartea lui...le-am postat pe topic)...dar de atunci a mai fost si pe langa altii:
-Zevacinski, un polonez ucrainean, care dupa razboi a fost dus intr-un lagar in Siberia, unde l-a cunoscut pe calugarul roman basarabean Nicolae Pescaru, un ascet ortodox, dublat de un mare vindecator. Acest calugar l-a ales pe Zevacinski (care era un om extraordinar de inzestrat intelectual, cunostea 11 limbi, vorbea greaca veche, latina, ebraica, slava veche), si i-a transmis tot ceea ce stia el in materie de medicina naturista, hipocratica, dar si de credinta ortodoxa.
- a mai fost si vreo 20 de ani pe langa parintele Lavrentie Sovre (Frasanei) ...care a facut mari vindecari - o fi si asta cu diavolul? (Dumnezeu sa ma ierte ca sunt obligat ca pun o asemenea intrebare)...ai grija ce afirmi... oricum se pare ca stiti prea multe punand la indoiala ORICE...doar ce va convine voua ACCEPTATI ...
iar in a judeca naturistii este iarasi o greseala (nimeni nu-i poate judeca decat Dumnezeu)...ai stat sa te gandesti ca poate s-au jertfit pentru STIINTA in detrimentul CREDINTEI ca sa avem noi acum aceste informatii?
In a vorbi de nestiinta referitor la ce? la uleiul de masline - nestiinta celor care il produc? ...stii ce te rog de acum in colo sa faci analiza la tot cea consumi (de la bunica, din piata etc - si iti urez mult succes)...sau poate imi spui tu aceasta stiinta...nu vreu sa jignesc (departe mi-e gandl) ...dar asta chiar mi se pare NECREDINTA