Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
uite cum stai cu mâța in sac  ...ai cazut in propriile tale capcane...ca na-i habar de crize este tocmai faptul ca tu ai in alimentatie TOXINE...tragi cocluziile asa cum iti convin tie - referitor la faptul ca eu am avut in alimentatie toxine (esti vazator cu duhul si stiai din inainte ce consumasem?) ...toata lumea face recomandari sa evitam ce este in comert si sa consumam produse de casa...sustin ca uleiul de casa este cu mult peste cel din comert (dar tu amageste-te cu cel din comert)...sa nu mai vorbim de rosii, vinete ...dar tu amageste-te din nou...si asteapta vreo criza peste cativa ani buni...nu te mai innoada in mariile tale detalii (sa nu vorbim de fanatism) si nu uita esenta ..."placa mea invechita" suna mai bine decat una "updatata" cu noroiul acestor vremuri...
ps: eu zic sa-ti faci niste analize ... poate ai sa ai surprize
Pace nu va fi deloc in inima omului trupesc, a omului care-i robit de lucrurile dinafara, ci pacea-i omului plin de ravna si duhovnicesc.
|
Nu te supara Ovidiu, dar faptul ca te simti mereu jignit arata despre tine altceva decat ti-ai dori. Am inteles ca si tu esti vegan si stii bine ca eu am fost prima care ti-a combatut "lista"( gen rosiile/perele etc= toxice) si "sursa"( un barbat de 63 de ani discipol a lui Valeriu Popa care se stie ca lucra cu diavolul in "vindecarile miraculoase" pe care le facea). Parerea mea este sa muti "comutatorul" de pe "emisie" pe "receptie" ca ai numai de invatat. Lasa orgoliile ca astea nu arata ca esti vegan si nici nu dau raspunsuri la subiect !
In ceea ce priveste uleiul de masline pe care il consumi, admite si posibilitatea nestiintei la cei care il produc. Nu este vorba de rea-credinta fiind mama ta in ecuatie dar s-ar putea foarte bine ca cei care produc acel ulei sa nu fie tocmai la zi cu lectiile.:-)