Citat:
Īn prealabil postat de Melissa
Iti place salata vad..:-)))Nu le mixa cu mine ca nu tine!
A ti se PUTREZI trupul(STADIU FFF AVANSAT DE PUTREFACTIE) la CATEVA ORE dupa ce ai decedat, nu inseamna ca NU AI AVUT un mare duhovnic in spate, ci inseamna ca ai lucrat cu DIAVOLUL! Daca nu ma crezi, intreaba orice mare duhovnic aflat acum in viata! Sau tie ti se pare ca moastele sfintilor care miros a MIR ( si desigur N-AU INTRAT IN PUTREFACTIE NICI DUPA SUTE DE ANI), sunt o pura intamplare?:-)))
|
salata e la tine...afirmi de ca au am pus in EGALITATE doi oameni iar acum vb de cu totul altceva...vezi un e salata
Citat:
Stiu exact ce trebuia sa stiu: VARSTA....Bojor la 87 arata mult mai batran decat japonezul la 100 ! Dar normal ca ti se pare irelevanta comparatia daca batranelul tau de 63 arata ca taica Ion de 93 de la sat! Sau imi trimiti o poza cu el ca sa ma combati?:-))
|
aici iarasi ALTA SALATA...vorbeam de 2 oameni iar tu acum il introduci pe un la treilea...vezi ca le mixezi rau de tot...poza nu am de ce sa-ti pun...apoi o sa se inteleaga alte prostii (ca asa vrea sa-i fac reclama)....si iti repet nu judeca oamenii dupa cum arata (E CEA MAI MARE POSTIE)...nu poti stii trecutul lui...ce boli a avut sau ce are, cate pacate de ispasit are etc...si inca ceva daca nu stiai: marii oameni care vindeca (inclusiv calugarii) - iti preiau o parte din boala...calugarii se roaga pentru aproapele sau ca Dumnezeu sa le dea lor o parte din boala si astfel sa il elibere pe cel bolnav
Citat:
Sa fii tu sanatos cate rosii ( sanatoase, din gradina )mananca copilul meu si e SANATOS TUN! Nimic din ce ai spus n-a facut vreodata!
|
Mergi inainte cu ele...nu te obliga nimeni sa renunti la ele...dar testeaza tu cea care poate trage o conclzie...el saracul mananca ce iii dai...nu ai de unde sti cum e fara rosii...asa ca te rog sa sa nu afirmi ceva ce nu stii ...PROBEAZA si ai sa-ti schimbi parerea