Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
serios?...afirmatia ta nu are sens...citeste cu atentie afirmatiile mele...nu am pus nici o egalitate intre cele 2 persoane...dar daca ti se pare ca asa suna mai bine ca sa ma "combati" (ce frumos suna cuvantul asta) sustine-ti afirmatia
da am citit mesajul tau si ti-am dat un rapuns pe care tocmai l-ai postat...si ca sa te fac intelegi (CA VAD CA NU AI INTELES NIMIC)...am incercat doar sa intelegi diferenta intre faptul ca Valeriu Popa nu avut un mare duhovnic in spate (explicatia dupa moarte) ...iar "batranelul" a avut si probabil ca mai are pe cineva in spate...acum itelegi ?...dar cum ai ajuns tu la "egalitate" numai tu stii
|
Iti place salata vad..:-)))Nu le mixa cu mine ca nu tine!
A ti se PUTREZI trupul(STADIU FFF AVANSAT DE PUTREFACTIE) la CATEVA ORE dupa ce ai decedat, nu inseamna ca NU AI AVUT un mare duhovnic in spate, ci inseamna ca ai lucrat cu DIAVOLUL! Daca nu ma crezi, intreaba orice mare duhovnic aflat acum in viata! Sau tie ti se pare ca moastele sfintilor care miros a MIR ( si desigur N-AU INTRAT IN PUTREFACTIE NICI DUPA SUTE DE ANI), sunt o pura intamplare?:-)))
Citat:
apropo mi s-a parut irelevanta comparatia ta intre Ovidiu Bujor (nu vreau sa-l sustin - nu stiu nimic despre el) si japonezul respectiv...dar am vazut pozele ....sunt 2 persoane care provin din 2 civilizatii diferite, 2 ecosisteme diferite...sa nu mai vorbim ca tu nu stii nimic despre respectivul japonez...
|
Stiu exact ce trebuia sa stiu: VARSTA....Bojor la 87 arata mult mai batran decat japonezul la 100 ! Dar normal ca ti se pare irelevanta comparatia daca batranelul tau de 63 arata ca taica Ion de 93 de la sat! Sau imi trimiti o poza cu el ca sa ma combati?:-))
Citat:
i-au murit cumva laudatorii lui Listener...ATITUDINE - pai vezi ca iarasi vezi numai ce vrei si cum vrei tu (s-ar puate sa fii subiectiva, nu crezi?)...
|
N-am de ce sa fiu subiectiva cu Listener ca doar nu-i frate cu mama! Daca te uiti pe acest topic in urma, ai sa vezi ca si pe mine m-a "executat" chiar SI referitor la sursa de unde am postat mesajul initial! Dar spre deosebire de tine, eu i-am spus "bine ai venit pe forum", deoarece mi-am dat seama rapid ca ma depaseste cu mult si NU SPUNE PROSTII! Am de invatat de la el si de aceea am cautat sa-i aflu cat mai multe puncte de vedere si sa-l rog sa spuna cat mai multe informatii.
Citat:
apropo ca stiu ca ai un bebelus:"Rosiile au un nivel ridicat de aciditate care poate cauza deranjamente stomacale sau chiar eruptii cutanate pe gura si/sau funduletul bebelusului."
|
Sa fii tu sanatos cate rosii ( sanatoase, din gradina )mananca copilul meu si e SANATOS TUN! Nimic din ce ai spus n-a facut vreodata!