Citat:
În prealabil postat de GLAdoS
Dar la tine ziua este exact 12 ore si noaptea la fel?
Sper ca esti la curent cu faptul ca o zi nu are exact 24 de ore ci este aproximata pt a nu crea confuzii, si vezi ca ai uitat sa tii cont si de inclinatia Pamantul...
Ne amuzi cu calculele tale jalnice... lasa tu calculatul la persoanele care se pricep cu adevarat si ai grije sa nu cazi cand ajungi la marginea Pamantului 
|
Te amuzi singur închipuindu-ți că ai habar de ceva aducând ca argument ironiile jucăușe... dar din ce scri mi se pare că e inutilă orice discuție la un nivel atât de habarnistic. Mă scuzi, dar așa superficial răspunzi încât se vede că superficial citești și nu iei în seamă niciun argument, ci ție ți-e clar din start că musai „savanții” au dreptate totală și atunci nu mai e cazul să-ți mai bați capul... așa că mie imi dai replici absurde și superficiale și ironice... Spune și tu, are rost să-ți furi singur căciula?
Păi domnule, am dat de înțeles că echilibrul se face per ansamblu, într-un an, dacă faci suma tuturor zilelor și a nopților, și atunci nu mai contează cât au fost ele de mari sau de mici pe parcurs, și ar trebui să se vadă la sumă că nu există egalitate, din pricina diferenței de mărime între sfere care bagă diferență între zi și noapte ca mărime per ansamblu, dar ele sunt egale, sumele, căci per anasmblu suma zilelor e egală cu suma nopților, deci vai, iată minciuna vădită prin cea mai simplă demonstrație posibilă.
Nu am făcut niciun calcul, căci nu e cazul, deci îmi pare că dumneata ești jalnic invocând calcule inexistente dar jalnice. Eu am făcut doar o demonstrație simplă pe bază de logică elementară.
Și dacă s-ar pricepe mai bine cineva la calcule sau la logică îl rog să se exprime. Cheam-ți prietenii „savanți” și să vedem ce mai aveți de zis?