View Single Post
Vechi 01.08.2011, 19:36:32
Marilena B
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Din punctul meu de vedere ai dreptate , insa exista multe puncte de vedere bazate pe versete si interpretari diferite.
Nu vreau sa sustin ca am dreptate ..departe de mine gandul acesta ..vreau sa-mi lamuresc anumite concepte de care ma indoiesc ...daca te rog, pentru a nu perturba aceste discutii ale celor de pe site, prin expunerea a ceea ce numesti "puncte de vedere"... ai putea sa fii mai explicit si sa-mi trimiti eventual chiar un mesaj pe acesta tema in particular...Sincer nu am intrat pentru a darama nici-o conceptie, dar cred ca am dreptul sa ma indoiesc si sa vreau sa caut adevarul..chiar daca va fi unul unilateral...este pacatul unei singure parti si ma voi duce singura la judecata si voi toti de aici, nu veti fi langa mine...imi asum responsabilitatea faptelor mele...fiecare are in mintea lui expuse unele pareri ...oare trebuie sa stau sa fiu macinata de incertitudini si sa nu caut sa mi le rezolv intr-un fel?
Si mai este o intrebare...La ce serveste acest site? Esti mai vechi pe aici observ.
Cred ca incep sa repet aceasta intrebare si sper sa nu ajung sa parasesc site-ul si sa nu fiu convinsa ca este ceea ce am crezut eu cand am intrat aici...poate si asta am interpretat gresit?
Iertata sa fiu ...
Reply With Quote