Citat:
Īn prealabil postat de ovidiu b.
interesant...singur ai ajuns la concluzia la cat sunt de ok rosiile...le combini cu morcov - pansament - pai daca rosia rezolva probelemele digestive de ce nu o consumi singura?, le consumi COAPTE, apoi le faci suc sa elimini samburii si coaja ...incet, incet ai afirmat singur la cat de BENEFICA e rosia...LICOPENUL este frectie de lemn ... in prevenirea cancerului (vezi varza, conopida, brocoli, fructe sferice mici, ganoderma)...iar cand vorbim de putrefactii - nu vorbim de putrefactia rosiei ci de putrefactia alimentelor din stomac (care pot sa stea cateva zile - pana chiar la saptamani)...probleme cu stomacul nu am...incearca sa faci tu diferente dar nu cred ca ai sa reusesti daca vezi lucrurile doar din punct de vedere biochimic...deci cand ai sa poti sa vezi acest lucru din punct de vedere biofizic atunci nu o sa mai faci TU CONFUZII...si apropo adu-mi niste reusite in teren...ca asa informatii putem gasi gramada PRO si CONTRA...
unde era biochimia pe vremea Sf Vasile, pe vremea Sf Pantelimon ?
Doamne ajuta!
|
nu ai inteles nimic ... RECITESTE CE AM SCRIS gindeste IN CONTEXT si apoi discutam in continuare ... sa repet la nesfarsit EXPLICATIILE chiar e hilar .... ha ha ha
cit despre cita confuzie e la tine m-am lamurit ..... nu ai probleme cu stomacul dar ai ““ ciori ““ in el de la rosii , nu faci diferenta intre fermentatie si putrefactie , nu intelegi ca solanina este in fructele necoapte , nu intelegi valoarea licopenului si multe multe alte adica biochimia e la pamint si acum o dai cu biofizic ..reusite in teren asa ca tine ? batrinel de 63 de ani care te invata verzi si uscate ? nu mersi amice

acum sunt alte alimente care putrezesc in stomac sau e rosia ? confuz rau serios .....
ps imi cer scuze ca tu esti dezinformat , dar informatia mea nu e pentru tine

multa iubire