Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2011, 00:09:34
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
nu amice --- rosiile sunt folosite si in probleme digestive COMBINATE CU MORCOVI ( PANSAMENT ) si la cei care nu le suporta pentru a beneficia organismul lor de LICOPEN .( acum ai al doilea raspuns la intrebarea ta ) ...... si daca te temi de coaja si samburi , (este o prostie prin faptul ca sunt in cantitati infime) , le poti scoate FACIND SUC de rosii si tot nu ai dreptate sa elimini rosiile ..... asadar ovidiu MAI UPDATEAZA-TE cum se folossc ele IN DIFERITE SITUATII ---- dar la tine nu e cazul ca nu ai probleme cu stomacul dupa cum ai spus , sau ai ? ha ha ha
multa iubire
ps oare ai inteles DE CE sa consumi ROSII COAPTE ? se pare ca nu ... iti spun eu CACI SOLANINA in CANTITATEA DAUNATOARE ORGANISMULUI SE AFLA IN FRUCTELE NECOAPTE , SAU MAI PUTIN COAPTE ( si am spus sa le eviti ) ..... asadar esti confuz rau si NU FACI DIFERENTE .... VERIFICA inainte sa vorbesti timpenii ok?
multa iubire
interesant...singur ai ajuns la concluzia la cat sunt de ok rosiile...le combini cu morcov - pansament - pai daca rosia rezolva probelemele digestive de ce nu o consumi singura?, le consumi COAPTE, apoi le faci suc sa elimini samburii si coaja ...incet, incet ai afirmat singur la cat de BENEFICA e rosia...LICOPENUL este frectie de lemn ... in prevenirea cancerului (vezi varza, conopida, brocoli, fructe sferice mici, ganoderma)...iar cand vorbim de putrefactii - nu vorbim de putrefactia rosiei ci de putrefactia alimentelor din stomac (care pot sa stea cateva zile - pana chiar la saptamani)...probleme cu stomacul nu am...incearca sa faci tu diferente dar nu cred ca ai sa reusesti daca vezi lucrurile doar din punct de vedere biochimic...deci cand ai sa poti sa vezi acest lucru din punct de vedere biofizic atunci nu o sa mai faci TU CONFUZII...si apropo adu-mi niste reusite in teren...ca asa informatii putem gasi gramada PRO si CONTRA...
unde era biochimia pe vremea Sf Vasile, pe vremea Sf Pantelimon ?

Doamne ajuta!

Last edited by ovidiu b.; 02.08.2011 at 00:15:15.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Otrava pe care o mancam anna21 Generalitati 108 14.02.2012 05:20:29
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese absolutep0wer Generalitati 1 31.08.2010 08:09:11
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54