Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Dragul meu, cred că de supărare ai uitat să scrii românește cât de cât inteligibil... nu-i bai, asta nu mă deranjează, dar să ții morțiș că eu inventez ceva și că susțin vrăjitoriile de prin vremea inqqqiziției, asta nu e minciună la tine? Nu-mi arunci oare mie în cap stupizeniile altora? Eu nu susțin absolut nimic de la mine ci tot ce am demonstrat și am susținut e scris în Scripturi, e consemnat de Dumnezeu în Cartea Vieții ca să ție minte omul, să vadă unde se află și să știe ce e bine să facă.
|
Te foloseti de un tertip specific acestui forum cum ca nu intelgi ce supun. Eu nu m-am plans de faptul ca textele tale sunt atat de prost explicate ca necesite mai multe citiri.
Nu am zis ca sustii vrajitoriile ci teoriile exitente din perioada in care oamenii mai credeau si in alte bazaconii nedemonstrate, in alte cuvinte, omul nu se naste inteligent si toate conceptiile oamenilor din periadele de mult apuse au fost corectate conform descoperirilor bazate pe ceea ce au constatat oamenii, cu ochii lor, nu ceea ce a scris cineva prin primele secole deaorece nu avea access la aceasi tehnologie.
Citat:
Deci este scris și mă mir cum voi pricepeți atât de greu ceea ce e atât de clar și firesc și cum de nu vi se pare absurde mai degrabă toate socotelile și ticluielile științificilor din gLume. Mă mir cum de ați ajuns să le credeți atât de lesne deși v-am demonstrat cât de absurzi sunt.
|
Ti-am supus mai sus de ce ceea ce gasesti intr-o carte veche nu e mai valabil decat o demonstratie stiintifica din ziua de astazi. Toate demostratiile tale nu au logica... combini formule si faci o salata din toate si astepti sa iasa ceva?
Citat:
Spui că soarele e sferă? Că luna e sferă? Cum demonstrezi? Prin filme SiFi? Îmi vine să râd...
Îmi spui mie că n-am de unde să știu pentru că n-am fost în cosmos, dar a fost cineva? Nimeni n-a trecut de sateliții care stau în zona cu imponderabilitate, filmul cu aselenizarea e ficțiune, cică au fost ei pe lună și acolo e praf, e nisip, păi nu se vede de jos că partea dinspre noi a lunii e din ghiață?
|
Mda... deja incepe sa sune a teoria conspiratiei.
Citat:
Și dacă nu ai alimenta soarele cu ceva combustibil cum crezi că s-ar întreține focul? Deci cu apă se alimentează, căci apa conține oxigen și hidrogen, iar la temperaturi uriașe el discociază și atunci hidrogenul arde în oxigen în reacții în buclă ieșind tot apă și energie. Și de unde să se alimenteze decât din apele mărilor care evaporându-se ajung în cer unde sunt cristalizate sau condensate de către corpurile cerești, Soarele, Luna și Stelele ce nu sunt din altceva decât din apă și foc în diferite stări. Simplu și eficient.
|
Ia fa tu un foc de tabara si alimenteaza-l cu o galeata cu apa. Ca sa obtii
electroliza apei ai nevoie de energie... caldura soarelui nu prezinta forma de energie necesara unei astfel de transformari... ar insemna ca soarele printr-un mod miraculos transforma energia termica in energie electrica.
Citat:
Și dacă soarele ar fi sferă și ar lumina și în sus, în spate, atunci s-ar vedea albăstreala cerului, dar din moment ce se vede noapte și întuneric în sus, rezultă că soarele este din apă cu focul spre noi iar pe partea aialaltă e din apă care e posibil ca să fie înghețată ca luna.
|
^^^Si mai zici ca eu nu scriu inteligibil....
Citat:
Nu există pământuri în cer, nu există decât foc și apă, în stare de gheață sau vapori sau aer conținând gaze ușoare care încălzindu-se de la razele solare urcă spre cer până în zona cu impnderabilitate și de acolo merg liber în oricedirecție funcție de ciocniri fine și de vânturile din cer...
|
Si de unde sti tu aceste? Ce probe demonstraza teoriile pe care ni le tot pui sub nas fara vre-o dovade de orice fel... in afara de calcule care nu au sens.
Citat:
Dacă luna ar fi sferică atunci s-ar învârti, dar așa, fiind ca un bol, ea atârnă totuși fiind oarecum atrasă de apele de jos care tind să-i impună și ei o curgere spre pământ, o cădere, căci tot există o mică influență, care ar fi suficientă ca să nască o mică învârteală. Și la fel și în cazul soarelui, deci iată explicația că deși ele sunt acolo unde apele nu se adună în adunările lor, deci nu cad spre pământ, totuși nu sunt sfere ci semisfere ca niște boluri, așezate în poziția optimă pentru a li se minimiza influența apelor de jos care ar tinde să le învârtă acționând asupra apelor pe care ele le conțin.
|
Cred ca tie deja iti suna apa in cap... LOL
Citat:
Voi ați văzut vreodată partea cealaltă a soarelui și a lunii? Vi se pare că sunt sfere și e evident...
|
Dap... Soarele numai cu ajutorul unui filtru deoarece iti poate praji retina... se poate observa cel mai usor la Luna, care nu are aceasi cratere vizibile in continuu dar ele se repeta pe parcursul mai multor nopti.
Citat:
Și oare dacă n-ar fi jumătăți de sferă, ia spuneți cum s-ar vedea lumina la eclipsa de soare, dacă razele ar fi deviate în toate direcțiile din sfera de gheață a lunii?.. oare n-ar trebui să se vadă pe cer un curcubeu sau formațiuni luminoase obșinute prin reflexii din sfera lunii?
|
Pai tu sa ne zici pentru ca tu crezi ca luna e gheata... LOL
Citat:
Nu se poate explica eclipsa de soare altfel decât că cele două semisfere, Luna și Soarele, la eclipsa de soare, formează preț de o clipă o sferă perfectă care nu mai dă lumină în exterior absolut deloc.
|
Te mai intreb o data: nu ne prezinti teoria semisferelor de atomi inca?
Citat:
Și astea nu sunt povești, ci asta se vede! iar minciunile explicațiioniștilor, alea sunt povești și basme și vrăjitorii dar voi credeți viceversa.
|
Nu credem... STIM! Povesti sunt teoriile tale dovedite prin absrditati.
Citat:
Păi dacă tu pui în fața unui far o minge, o bilă, oare nu se va mai vede noaptea lumină deloc în jur? Pune o jumătate de minge și vei constata singur diferența!
|
Tu nu ai asistat niciodata la o eclipsa solara? S-a intunecat dar nu s-a facut noapte. Si uite ca singur ai demonstrat si adevarul

Bravo