![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragul meu, cred că de supărare ai uitat să scrii românește cât de cât inteligibil... nu-i bai, asta nu mă deranjează, dar să ții morțiș că eu inventez ceva și că susțin vrăjitoriile de prin vremea inqqqiziției, asta nu e minciună la tine? Nu-mi arunci oare mie în cap stupizeniile altora? Eu nu susțin absolut nimic de la mine ci tot ce am demonstrat și am susținut e scris în Scripturi, e consemnat de Dumnezeu în Cartea Vieții ca să ție minte omul, să vadă unde se află și să știe ce e bine să facă. Deci este scris și mă mir cum voi pricepeți atât de greu ceea ce e atât de clar și firesc și cum de nu vi se pare absurde mai degrabă toate socotelile și ticluielile științificilor din gLume. Mă mir cum de ați ajuns să le credeți atât de lesne deși v-am demonstrat cât de absurzi sunt. Spui că soarele e sferă? Că luna e sferă? Cum demonstrezi? Prin filme SiFi? Îmi vine să râd... Îmi spui mie că n-am de unde să știu pentru că n-am fost în cosmos, dar a fost cineva? Nimeni n-a trecut de sateliții care stau în zona cu imponderabilitate decât sfinții, iar filmul cu aselenizarea e ficțiune, cică au fost ei pe lună și acolo e praf, e nisip, păi nu se vede de jos că partea dinspre noi a lunii e din ghiață și nu s-a modificat fața ei de sute de ani? Și dacă nu ai alimenta soarele cu ceva combustibil cum crezi că s-ar întreține focul solar? Deci cu apă se alimentează, căci apa conține oxigen și hidrogen, iar la temperaturi uriașe apa discociază și atunci hidrogenul arde în oxigen în reacții în buclă ieșind tot apă și energie, dar mai puțină apă și apoi iar transformându-se în foc, în energie care e împrăștiată spre pământ. Și de unde să se realimenteze decât din apele mărilor care evaporându-se ajung în cer unde sunt cristalizate sau condensate de către corpurile cerești, Soarele, Luna și Stelele ce nu sunt din altceva făcute decât din apă și foc în diferite stări, simplu și eficient. Nu e un miracol ci asta e Creația așa cum este scris în Carte. Și dacă soarele ar fi sferă și ar lumina și în sus, în spatele lui, atunci nu s-ar vedea oare albăstreala cerului căci acolo unghiul de refracție ar fi mult mai mic, dar din moment ce se vede noapte și întuneric în sus, rezultă că soarele este din apă cu focul spre noi iar pe partea aialaltă e din apă care e posibil ca să fie înghețată ca luna și nu luminează în sus. Nu există pământuri în cer, nu există decât foc și apă, în stare de gheață sau vapori sau aer conținând gaze ușoare care vin de jos, din mări și păturile de aer care încălzindu-se de la razele solare trimit partcule fierbinți spre cer până în zona cu impnderabilitate și de acolo ele merg libere în orice direcție funcție de ciocnirile fine și de vânturile din cer... Chiar mirosurile se ridică până în cer și doar ploile mai spală și curăță aerul de sus dizolvând toate particulele mizere, tot fumul și toate spurcăciunile ce se ridică de pe pământ. Dacă luna ar fi sferică atunci s-ar învârti, dar așa, fiind ca un bol, ea atârnă totuși fiind oarecum atrasă de apele de jos care tind să-i impună și ei legea lor, adică o curgere spre pământ, o cădere, și influența reciprocă se observă cu ocazia mareelor, dar luna are mai puternică legea de a nu curge apele ce o formează spre pământ, căci în Cer apele nu curg pentru ca să formeze mările, însă cum tot există o mică influență între ele, iată că mai degrabă apele de jos sunt în prezența lunii mai puțin atrase de adânc și așa apare fluxul și refluxul, dar această influență reciprocă ar fi suficientă ca să nască o mică învârteală. Și la fel și în cazul soarelui, deci iată explicația că deși ele sunt acolo unde apele nu se adună în adunările lor, deci nu cad spre pământ, totuși nu sunt sfere ci semisfere ca niște boluri, așezate în poziția optimă pentru a li se minimiza influența apelor de jos care ar tinde să le învârtă acționând asupra apelor pe care ele le conțin, prin influențarea reciprocă. Voi ați văzut vreodată partea cealaltă a soarelui și a lunii? Vi se pare că sunt sfere și e evident... Și oare dacă n-ar fi jumătăți de sferă, ia spuneți cum s-ar vedea lumina la eclipsa de soare, dacă razele ar fi deviate în toate direcțiile din sfera de gheață a lunii?.. Oare n-ar trebui să se vadă pe cer un curcubeu sau formațiuni luminoase obșinute prin reflexii din sfera lunii? Nu se poate explica eclipsa de soare altfel decât că cele două semisfere, Luna și Soarele, la eclipsa de soare, formează preț de o clipă o sferă perfectă care nu mai dă lumină în exterior absolut deloc. Și astea nu sunt povești, ci asta se vede și așa se poate explica cinstit și simplu! Iar minciunile explicațiioniștilor, alea sunt povești și basme și vrăjitorii dar voi credeți viceversa. Păi dacă tu pui în fața unui far o minge, o bilă, oare nu se va mai vede noaptea lumină deloc în jur? Pune o jumătate de minge, de bilă, și vei constata singur diferența! Nu pot fi deci decât semisfere egale, Soarele și Luna, din apă, foc și ghiață. Last edited by vsovivi; 02.08.2011 at 15:44:13. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva | calatorul | Generalitati | 13 | 02.01.2013 00:18:39 |
Caderea lui Adam si Eva | Danut7 | Generalitati | 102 | 02.03.2011 20:57:25 |
Adam ,Eva si rasele | Gyulia | Generalitati | 44 | 10.09.2010 02:21:51 |
Adam | Mihai-g | Din Vechiul Testament | 78 | 08.07.2008 14:21:06 |
|