View Single Post
Vechi 03.08.2011, 11:50:42
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
imi place ca ma contrazici dar din nou NU DAI VERSETELE la care te referi
ia sa vedem ce scrie
19.De aceea eu socotesc să nu tulburăm pe cei ce, dintre neamuri, se întorc la Dumnezeu,

cine socoteste asta ? Dumnezeu ? sau altcineva ?

si sa continuam ca sa pricepi despre ce e vorba

20.Ci să le scriem să se ferească de întinările idolilor și de desfrâu și de (animale) sugrumate și de sânge.

asadar jertfle la idoli sa fie interzise , animale sugrumate si de sange interzise ,,,, acolo scrie clar SA SE FEREASCA .... tu ce intelegi ? ha ha ha
ca e un indemn sa maninci ?
multa iubire

asadar TOATE imi sunt ingaduite DAR NU TOATE DE FOLOS ...... asadar dupa cum iti spuneam iti e ingaduita carnea dar nu iti e de folos

nu scrie nicaieri SA MINCATI CARNE ci POFTA INIMILOR VOASTRE determina asta ... DUMNEZEU NICAIERI NU A DAT INDEMN SA MANINCI CARNE

si uite aici de cind a facut lumea ce a spus
Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.

DE CE NU A ZIS SA MANINCI SI CARNE ?
multa iubire

Prietene, iar interpretezi biblia dupa cum vrei tu si dupa cum iti convine tie! Pai cand Pavel ne indemna sa ne ferim de a consuma animale sugrumate si de sange la ce se refera? In Vechil Testament Dumnezeu a zis ca atunci cand omul sacrifica un animal pentru a-l manca sa-l injunghie, apoi sa-i verse sangele pentru ca in sange se afla viata animalului, dupa care sa-l manance: "Numai carne cu sângele ei, în care e viața ei, să nu mâncați." (Geneza 9-4).Din acest notiv Pavel ne insemna sa nu mancam aminale sugrumate si ne opreste de la sange pentru ca sangele este viata si este al lui Dumnezeu (Geneza 9-5).Dar tot Dumnezeu mai zice ca...
"Groază și frică de voi să aibă toate fiarele pământului; toate păsările cerului, tot ce se mișcă pe pământ și toți peștii mării; căci toate acestea vi le-am dat la îndemână.
Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde"(Geneza 9:2-3)
Deci vezi prietene, insusi Dumnezeu ne zice ca TOT CE SE MISCA SI CE TRAIESTE sa va FIE DE MANCARE, TOATE VI LE-AM DAT, CA SI IARBA VERDE.Dupa cum vezi se face diferenta intre animale si vegetatie...asa ca omul poate manca linistit carne si chiar bunul Dumnezeu ii recomanda asta cu conditia ca mai intai sa-i verse sangele.Multa iubire!
Reply With Quote