![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ia sa vedem ce scrie 19.De aceea eu socotesc să nu tulburăm pe cei ce, dintre neamuri, se întorc la Dumnezeu, cine socoteste asta ? Dumnezeu ? sau altcineva ? si sa continuam ca sa pricepi despre ce e vorba 20.Ci să le scriem să se ferească de întinările idolilor și de desfrâu și de (animale) sugrumate și de sânge. asadar jertfle la idoli sa fie interzise , animale sugrumate si de sange interzise ,,,, acolo scrie clar SA SE FEREASCA .... tu ce intelegi ? ha ha ha ca e un indemn sa maninci ? multa iubire asadar TOATE imi sunt ingaduite DAR NU TOATE DE FOLOS ...... asadar dupa cum iti spuneam iti e ingaduita carnea dar nu iti e de folos nu scrie nicaieri SA MINCATI CARNE ci POFTA INIMILOR VOASTRE determina asta ... DUMNEZEU NICAIERI NU A DAT INDEMN SA MANINCI CARNE si uite aici de cind a facut lumea ce a spus Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră. DE CE NU A ZIS SA MANINCI SI CARNE ? multa iubire |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 18:02:34 |
| L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 23:39:35 |
| Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 16:15:58 |
| Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 09:36:51 |
|
|