View Single Post
Vechi 03.08.2011, 11:59:05
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Prietene, iar interpretezi biblia dupa cum vrei tu si dupa cum iti convine tie! Pai cand Pavel ne indemna sa ne ferim de a consuma animale sugrumate si de sange la ce se refera? In Vechil Testament Dumnezeu a zis ca atunci cand omul sacrifica un animal pentru a-l manca sa-l injunghie, apoi sa-i verse sangele pentru ca in sange se afla viata animalului, dupa care sa-l manance: "Numai carne cu sângele ei, în care e viața ei, să nu mâncați." (Geneza 9-4).Din acest notiv Pavel ne insemna sa nu mancam aminale sugrumate si ne opreste de la sange pentru ca sangele este viata si este al lui Dumnezeu (Geneza 9-5).Dar tot Dumnezeu mai zice ca...
"Groază și frică de voi să aibă toate fiarele pământului; toate păsările cerului, tot ce se mișcă pe pământ și toți peștii mării; căci toate acestea vi le-am dat la îndemână.
Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde"(Geneza 9:2-3)
Deci vezi prietene, insusi Dumnezeu ne zice ca TOT CE SE MISCA SI CE TRAIESTE sa va FIE DE MANCARE, TOATE VI LE-AM DAT, CA SI IARBA VERDE.Dupa cum vezi se face diferenta intre animale si vegetatie...asa ca omul poate manca linistit carne si chiar bunul Dumnezeu ii recomanda asta cu conditia ca mai intai sa-i verse sangele.Multa iubire!
iara te grabesti ... hai sa vedem ce scrie . ok? si banuiesc ca si gindesti ce scrie , nu?
si sa iau versetele
"Groază și frică de voi să aibă toate fiarele pământului; toate păsările cerului, tot ce se mișcă pe pământ și toți peștii mării; căci toate acestea vi le-am dat la îndemână.
ce inseamna la indemana ? sa vedem .
dex online .ro
ÎNDEMÂNÁ vb. v. ajuta, ajutora, ocroti, proteja, sprijini, susține.

asadar amice vezi un pic sensul cuvintelor ca vorbesti timpenii

Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde

animalul mort mai traieste ? cum poate sa se miste ? si sangele e viata lui , asadar traieste ? sau bei sangele lui ca acolo e viata ? si DE CE E COMPARATIA šŽca si iarba verde ŽŽ?

amice imi pare rau din nou , dar vorbesti timpenii

multa iubire
pavel stie ce spune DAR TU NU NU INTELEGI CE SPUNE
MULTA IUBIRE
Reply With Quote