![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() si sa iau versetele "Groază și frică de voi să aibă toate fiarele pământului; toate păsările cerului, tot ce se mișcă pe pământ și toți peștii mării; căci toate acestea vi le-am dat la îndemână. ce inseamna la indemana ? sa vedem . dex online .ro ÎNDEMÂNÁ vb. v. ajuta, ajutora, ocroti, proteja, sprijini, susține. asadar amice vezi un pic sensul cuvintelor ca vorbesti timpenii Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde animalul mort mai traieste ? cum poate sa se miste ? si sangele e viata lui , asadar traieste ? sau bei sangele lui ca acolo e viata ? si DE CE E COMPARATIA šŽca si iarba verde ŽŽ? amice imi pare rau din nou , dar vorbesti timpenii multa iubire pavel stie ce spune DAR TU NU NU INTELEGI CE SPUNE ![]() MULTA IUBIRE |
|
|||
|
|||
![]()
Vă rog respectuos, păstrați-vă strict în linia topicului. Dacă doriți discuții despre carne curată, vegetarianism, veganism, etc., deschideți topicuri speciale (dacă nu sunt deja). Vă mulțumesc!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
animalul mort mai traieste ? cum poate sa se miste ? si sangele e viata lui , asadar traieste ? sau bei sangele lui ca acolo e viata ? si DE CE E COMPARATIA šŽca si iarba verde ŽŽ? Aici nu am inteles ce ai vrut sa zici!Daca te referi la sange...Da, sangele insemna viata.Nu o zic eu ci Dumezeu.Versetul ti l-am dat mai sus.Iar ...ca si iarba verde se refera la faptul ca putem consuma si mancare vegetala Intradevar, Pavel stie ce spune dar Dumnezeu nu nea lasat liberul arbitru?Cred ca omul stie si singur ce este de folos pentru el si ce nu caci doar de asta are de la Dumnezeu ratiune, mai ales cand vine vorba de carne.Tu daca vrei sa manaci mancare vegetala nu ai decat...e OK...dar nu ii indemna si pe altii sa faca la fel fara vreun temei biblic.Inca nu ai adus versete biblice in care sa scrie CA NU AVEM VOIE SA CONSUMAM CARNE.Vrea cineva sa manance mancare vegetala, e OK, manaca cineva carne e tot OK...dar cumpatat.Multa iubire! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire geneza 1.29 Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.30.Iar tuturor fiarelor pământului și tuturor păsărilor cerului și tuturor vietăților ce se mișcă pe pământ, care au în ele suflare de viată, le dau toată iarba verde spre hrană. Și a fost așa. si acum banuiesc ca mai ai niste intrebari intre ce scrie acolo si realitatea in care traim .... pune-le si o sa iti spun referitor la animale de ce .... multa iubire Citat:
![]() multa iubire pavel stie ce spune , tu i-ar nu ai inteles ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 12:48:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
geneza 1.29 Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.30................... Și a fost așa. asadar amice CEARTA-TE CU DUMNEZEU .... acolo scrie CE i-a dat de mincare si incheierea este ASA A FOST .... tu vrei sa fie altfel ? e ok ... dar nu imi spune ca DUMNEZEU NU A ZIS , ok? eu unu nu imi permit sa il fac pe Dumnezeu mincinos , intelegi ? stim cu totii cine a folosit tehnica asta a indoielii in geneza ca sa o prinda pe eva cind a fost intrebata ŽŽ a zis dumnezeu asa ceva ? ŽŽ .... asadar atentie la diavol .... cit despre pavel iti spun pe scurt animalul e mort , NU ARE viata si nu se misca si INCALCI CE SPUNE PAVEL nu poti compara un animal cu o planta , animalul e mort , planta traieste .... etc etc etc multa iubire ps tu poti sa faci ce vrei, DAR NU IMI SPUNE CA DUMNEZEU a spus ???? ![]() multa iubire uite inca un exemplu de ortodox care ar pleca din ortodoxie daca preotul i-ar spune asa ceva .... unii au dinti de lapte , altii dinti maturi de asta pavel a spus -- toate iti sunt ingaduite , dar nu toate de folos..... multa iubire Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 15:42:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uiti ce spune Dumnezeu dupa acest eveniment: "2. "Grăiți fiilor lui Israel și le ziceți: Iată animalele pe care le puteți mânca din toate dobitoacele de pe pământ: 3. Orice animal cu copita despicată, care are copita despărțită în două și își rumegă mâncarea, îl puteți mânca. ... 9. Din toate viețuitoarele, care sunt în apă, veți mânca pe acestea: toate câte sunt în ape; în mări, în râuri și în bălți, și au aripi și solzi, pe acelea să le mâncați. " Levitic cap. 11 "3. Să nu mâncați nici un lucru necurat. 4. Iată dobitoacele pe care le puteți mânca: 5. Boul, oaia, capra, cerbul, gazela, antilopa, țapul, cerboaica, boul sălbatic și capra sălbatică. 6. Orice dobitoc care are copita despicată, cu spintecătură adâncă între amândouă părțile copitei și care dobitoc rumegă mâncarea, se mănâncă. ... 11. Orice pasăre curată s-o mâncați. " Deuteronomul cap.14 Pe acestea nu le-a spus tot Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() 17.Iar lui Adam i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale și ai mâncat din pomul din care ți-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrănești din el în toate zilele vieții tale!18.Spini și pălămidă îți va rodi el și te vei hrăni cu iarba câmpului! asadar scrie din nou clar ce se va intimpla pina moare (930 ani) .... multa iubire acum esti lamurit ? daca e da atunci trecem mai departe ... si explic si ce vrei tu sa spui SE NUMESTE INGADUINTA si uite ca din nou ajungem la pavel : toate imi sunt ingaduite NU TOATE DE FOLOS ....asadar acolo este pentru mase si intelegerea la nivel de mase a credintei .... sunt nivele diferite de intelegere .... tu vorbesti pe un nivel( de cresa) , eu pe altul( de facultate ) ... FA DIFERENTA .... multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|