Citat:
În prealabil postat de Marilena B
Multumesc pentru sfat cu ingaduinta lui Dumnezeu, sper sa ajung sa ma mantui si sa-mi dea doar atatea zile cat am nevoie pentru mantuirea mea doar ..Dar daca vroiam sa stiu parerea sfiintilor cautam acolo ...poate am cautat si acolo dar sufletul meu inca tanjeste dupa parerea oamenilor simpli ..vreau sa stiu ce gandesc oamenii ...sau sunt singura smintita...dar daca chiar sunt si ar fi multi ca mine cred ca nu mi-ar place sa vad asta...totusi sper sa fiu printre putini care mai gandesc altfel decat cele scrise in catehism daca este eronata gandirea mea... Doamne sa fiu iertata, am dreptul sa caut ce ma nelinistete in interior... in suflet?
|
Stiti ca in ultimele zile au fost atei sau nu stiu ce erau care isi creau nick-uri doar pentru a spune niste prostii, de aceea exista o suspiciune fata de un user nou.
Eu va spuneam doar ca mai inainte trebuie sa cititi ce spune BO si apoi sa cercetati stiind astfel unele lucruri. De exemplu daca stati si va ganditi logic si rationati fara sa citit istoria nu aveti cum sa nimeriti ce s-a intampalt si anii doar daca va ganditi dvs. E imposibil, nu-i asa? In acest caz neavand date despre ce credem nu avem cum sa nimerim, iar oamenii vor spune si ei ce au inteles. Iar altii sunt si alte credinte, de exemplu Scotianul e protestant, cum scrie la profil. Fiecare va spune ce crede el in cultul sau, iar daca noi nu stim mai nimic o sa adunam pareri si o sa ne iasa doar o varza cu multe pareri. :)