View Single Post
Vechi 03.08.2011, 15:30:45
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Prietene, nu are rost sa mai raspund.Chiar daca as vorbi cu tine pe forum o mie de ani tot nu o sa-ti schimbi parerea si tot nu o sa intelegi oricate versete biblice ti-as arata. Oricum tu nu ai adus inca acele versete mult asteptate in care sa arati ca NU AM VOIE SA MANANC CARNE.Eu unul mai astept desi tot amani asta.In fine...tu mananca verdeturi ca e bine si eu o sa mananc carne de pasare ca tot bine este.Multa iubire!
repet si tai restul cuvintelor ca sa pricepi
geneza 1.29
Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.30................... Și a fost așa.

asadar amice CEARTA-TE CU DUMNEZEU .... acolo scrie CE i-a dat de mincare si incheierea este ASA A FOST .... tu vrei sa fie altfel ? e ok ... dar nu imi spune ca DUMNEZEU NU A ZIS , ok?
eu unu nu imi permit sa il fac pe Dumnezeu mincinos , intelegi ? stim cu totii cine a folosit tehnica asta a indoielii in geneza ca sa o prinda pe eva cind a fost intrebata ŽŽ a zis dumnezeu asa ceva ? ŽŽ .... asadar atentie la diavol ....

cit despre pavel iti spun pe scurt
animalul e mort , NU ARE viata si nu se misca si INCALCI CE SPUNE PAVEL
nu poti compara un animal cu o planta , animalul e mort , planta traieste .... etc etc etc
multa iubire
ps tu poti sa faci ce vrei, DAR NU IMI SPUNE CA DUMNEZEU a spus ????
multa iubire
uite inca un exemplu de ortodox care ar pleca din ortodoxie daca preotul i-ar spune asa ceva .... unii au dinti de lapte , altii dinti maturi de asta pavel a spus -- toate iti sunt ingaduite , dar nu toate de folos.....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 15:42:36.
Reply With Quote