![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
si atunci de ce ai intrebat ? hmmm
![]() ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
ce am intrebat?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
geneza 1.29 Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.30................... Și a fost așa. asadar amice CEARTA-TE CU DUMNEZEU .... acolo scrie CE i-a dat de mincare si incheierea este ASA A FOST .... tu vrei sa fie altfel ? e ok ... dar nu imi spune ca DUMNEZEU NU A ZIS , ok? eu unu nu imi permit sa il fac pe Dumnezeu mincinos , intelegi ? stim cu totii cine a folosit tehnica asta a indoielii in geneza ca sa o prinda pe eva cind a fost intrebata ŽŽ a zis dumnezeu asa ceva ? ŽŽ .... asadar atentie la diavol .... cit despre pavel iti spun pe scurt animalul e mort , NU ARE viata si nu se misca si INCALCI CE SPUNE PAVEL nu poti compara un animal cu o planta , animalul e mort , planta traieste .... etc etc etc multa iubire ps tu poti sa faci ce vrei, DAR NU IMI SPUNE CA DUMNEZEU a spus ???? ![]() multa iubire uite inca un exemplu de ortodox care ar pleca din ortodoxie daca preotul i-ar spune asa ceva .... unii au dinti de lapte , altii dinti maturi de asta pavel a spus -- toate iti sunt ingaduite , dar nu toate de folos..... multa iubire Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 15:42:36. |
|
||||
|
||||
![]()
O insectă religioasă, nu?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uiti ce spune Dumnezeu dupa acest eveniment: "2. "Grăiți fiilor lui Israel și le ziceți: Iată animalele pe care le puteți mânca din toate dobitoacele de pe pământ: 3. Orice animal cu copita despicată, care are copita despărțită în două și își rumegă mâncarea, îl puteți mânca. ... 9. Din toate viețuitoarele, care sunt în apă, veți mânca pe acestea: toate câte sunt în ape; în mări, în râuri și în bălți, și au aripi și solzi, pe acelea să le mâncați. " Levitic cap. 11 "3. Să nu mâncați nici un lucru necurat. 4. Iată dobitoacele pe care le puteți mânca: 5. Boul, oaia, capra, cerbul, gazela, antilopa, țapul, cerboaica, boul sălbatic și capra sălbatică. 6. Orice dobitoc care are copita despicată, cu spintecătură adâncă între amândouă părțile copitei și care dobitoc rumegă mâncarea, se mănâncă. ... 11. Orice pasăre curată s-o mâncați. " Deuteronomul cap.14 Pe acestea nu le-a spus tot Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ba da. La faptul că rodul viței e mustul, nu vinul. Acum înțelegi ce fel de "vin" a folosit Hristos la Cina cea de Taină?
"Așa zice Domnul: "Ca atunci când găsești must într-un strugure și zici: "Nu-l rupe, că în acesta se află o binecuvântare"..." (Isaia 65,8 versiunea ortodoxă) Citat:
"Așa vorbește Domnul: ,După cum cînd se găsește zeamă într'un strugure, se zice: ,Nu-l nimici, căci este o binecuvîntare în el!...`" (versiunea Cornilescu) "„Așa vorbește DOMNUL: "După cum se mai găsește suc într-un ciorchine, iar cineva spune: ‘Nu-l distruge, căci încă se mai află ceva bun în el!..." (versiunea NTR) Last edited by osutafaraunu; 03.08.2011 at 15:51:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiai ca e scris in Biblie despre tine si secta ta?
Uite aici: Dar Duhul grăiește lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credință, luând aminte la duhurile cele înșelătoare și la învățăturile demonilor, prin fățărnicia unor mincinoși, care sunt înfierați în cugetul lor. Aceștia opresc de la căsătorie și de la unele bucate, pe care Dumnezeu le-a făcut, spre gustare cu mulțumire, pentru cei credincioși și pentru cei ce au cunoscut adevărul pentru că orice făptură a lui Dumnezeu este bună și nimic nu este de lepădat, dacă se ia cu mulțumire.1 Timotei 4:1-4 Hai sa explicam pericopa: A. Duhul a spus lamurit ca sectantii ca tine o sa apara. B. Apoi te descrie amanuntit: - se vor depărta de la credință - luând aminte la duhurile cele înșelătoare și la învățăturile demonilor. C. Apoi descrie activitatea ta si a sectei tale pe forum: - aceștia opresc de la unele bucate, pe care Dumnezeu le-a făcut, spre gustare cu mulțumire D. In cele din urma defineste clar care sunt bucatele pe care sectantii ca tine le interzic: "orice făptură a lui Dumnezeu" Stii ce inseamna "orice făptură a lui Dumnezeu"? Inseamna ceva cu multa carne. Fapturile facute de Dumnezeu pentru a fi mancate nu sunt iarba si legumele. Ci pasarea, pestii, vitelul si multe altele ca acestea. Hai, pofta buna si lasa-te de erezii! Hai desfiinteaza si versetele din NT! Am vazut ca te pricepi. Last edited by un_nepocait; 03.08.2011 at 16:18:04. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|