View Single Post
Vechi 04.08.2011, 10:44:37
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
TU ai făcut afirmații neacoperite (până la proba contrarie), nu eu (noi).
Așa cum ceri creștinilor să dovedească credința lor (pe baza afirmațiilor lor) tot așa îți cer eu ție (te rog chiar) să-ți dovedești afirmațiile. Simplu și logic, nu?
Afirmatii neacoperite a facut taman biserica in care crezi atunci cand a spus ca nu se vor folosi fonduri publice.

Citat:
Eu știu de unde s-au făcut reparațiile la Biserica parohiei mele. Din DONAȚII.
Altceva nu știu și nici nu-mi permit să fac presupuneri. Sau dacă le fac, le țin pentru mine, afirmațiile le fac ÎNTOTDEAUNA când mă bazez pe ceva concret.
Eu nu am zis NICIODATA ca TOATE constructiile sau renovarile se fac INTEGRAL pe bani publici. Binenteles ca exista si biserici revonate din donatii dar asta nu are absolut nicio relevanta in cazul catedralei pentru care se cersesc bani de la buget. Daca unele se fac din donatii nu inseamna ca toate se fac din donatii. Simplu și logic, nu? Si declaratiile BOR sunt cat se poate de concrete. Doar ca sunt contradictorii si tind intr-o directie parsiva. Nu e nicio presupunere in argumentatia mea cand BOR initial a zis 100% donatii pentru 400 de milioane si acum cerseste pentru 600. Apropo, acum cand constructiile sunt in criza si materialele si mana de lucru au scazut ca pret, cum se face ca pretul catedralei a crescut cu 50%?
Reply With Quote