![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sper ca toti cititorii mesajelor tale sa inteleaga ca faptul ca arunci cu fraze generaliste, ca tipi asadar, nu demonstreaza de fapt nimic. Si nu comunica de fapt nimic. Citat:
Mie nu de imagine imi pasa, ci de adevar. Ma va durea intotdeauna cand ma va mustra adevarul. Preocuparea de imagine ne transforma in morminte varuite. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Altceva nu știu și nici nu-mi permit să fac presupuneri. Sau dacă le fac, le țin pentru mine, afirmațiile le fac ÎNTOTDEAUNA când mă bazez pe ceva concret.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inteligenta si stiinta tot de la Dumnezeu sunt,unii interpreteaza gresit ce zicea Sfantul Grigorie Palama referitor la "stiinta" prin stiinta Sfantul Grigorie Palama referindu-se la filosofia antica,iar nu la stiinta actuala sau cea care incepuse pe atunci,de e inspirata tot de la Duhul Sfant. Daca tot citezi pe Sfantul Ioan de Kronstadt,vezi ca Sfantul are o predica despre Duhul Sfant,pe unde zice si de mestesuguri ca sunt de la Duhul Sfant.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand faci din stiinta Dumnezeu ,inteligenta si stiinta nu mai sunt de la Dumnezeu ci de la draci. Pune dracul mandriei stapanire pe om si se crede el mai presus de toate ,le rezolva singur fara sa ceara ajutor de Sus. Apoi primeste o cearta de la Dumnezeu si se smereste. "Certand Domnul m-a certat dar mortii nu m-a dat" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
S-a razgandit sau nu anul asta? Da sau nu? Au urcat costurile de constructie de la 400 milioane la 600? Da sau nu? Chiar trebuie sa iti aduc o colectie de articole de presa care arata sumele alocate de Guvern din fondul de urgenta pentru constructia de biserici? Sau sumele alocate de diverse Consilii locale pentru aceeasi treaba? Daca vrei o fac, dar informatiile respective vor confirma doar o situatie arhicunoscuta deja, pentru cei care au ochi sa vada si urechi sa auda. Citat:
Citat:
Spune-mi si mie, care e efectul masurabil si vizibil al faptului ca avem cel mai mare numar de biserici per capita din Europa? Suntem mai sanatosi? Mai fericiti? Mai calmi? Mai civilizati? Probabil ca si faptul ca in tot haosul produs de cutremur si tsunami nu s-au spart magazine, ba mai mult, oamenii au mers la Politie cu banii si seifurile gasite in ruinele cladirilor tine tot de faptul ca nu sunt ortodocsi, nu? Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand mergi la piata cineva iti da ceva pe degeaba? Suntem noi vrednici de atatea binecuvantari ? Noi hulim la tot pasul ,injuram de cele sfinte si asteptam chilipiruri. |
|
||||
|
||||
![]()
Doar despre cele care să demonstreze niște afirmații făcute pe un forum public.
Restul e can-can.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|