View Single Post
Vechi 04.08.2011, 22:06:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
amice , ia sa vedem ....
dragostea nu pizmuieste ,NU VORBESTE DE RAU , etc ..... asadar daca dai din dragoste nu exista indoiala ... intelegi ? iisus a zis .... cere si ti se va da ... oare daca dai nu ti se implineste si ce ceri ? la asta te-ai gindit ?
sper ca nu incepi si tu ca si ceilalti si despici firul in patru si interpretezi nu stiu ce bazaconii ..... este cu mult mai profund ceea ce spun ....
multa iubire
Uite ca nu suntem chiar atat de desavarsiti in dragoste.

Dar daca tii musai sa-mi demonstrezi ca e asa simplu cum zici, uite facem asa, imi trimiti calculatorul tau, eu ti-am cerut, tu mi-ai dat, eu il donez mai departe la cineva, dar din dar se face rai, e simplu, nu?
Batem palma?

Citat:
nu exista ratiune in credinta ... asadar una o exclude pe alta .... daca intelegi ce vreau sa zic
Spus asa simplu sigur ca inteleg, dar nu sunt de acord, daca era asa apoi nu se mai facea tata teologie, venea ereticul ziceau Sfintii Parinti "daca asa tu crezi sa-ti fie de bine, mergi in credinta ta si cu cei care cred asa" si nu mai scriau atatea tomuri de teologie ca de ce asa e bine si asa nu, nu mai dadeau pe nimeni anatemei ca oricum, erau si ei credinciosi iar asta exclude ratiunea, rationamentul si in consecinta chiar si dreptatea (ca trebuie sa aiba la baza o judecata de valoare iar in lipsa rationamentului judecata ioc..) etc.

Citat:
,,,am spus SA NU JUDECE , SA NU ACUZE , etc etc etc ... asadar reciteste ce am spus , inainte sa spui timpenii
Si tu reciteste despre ce am scris eu, inainte de a devia discutia spre tampenii, nu era vorba de judecat si acuzat ci explicam de ce oamenii nu sunt atat de saritori pe cat s-ar astepta unii.
Indoiala justificata avand in vedere contextul (Internet, persoane necunoscute, nici un numar de telefon, etc.)

Multi se indoies dar tac din gura, topicul asta are 365 vizualizari pana acum si doar o mana de oameni si-au dat cu parerea, mai nici unul nu s-a oferit la un ajutor concret.

Vezi matale alte topicuri unde veneau cunoscuti ai forumului cu probleme care le stiu personal si ai sa vezi cum s-au mobilizat oamenii.

N-a fost si milostenia aia cu un dram de ratiune in ea si discernamant milostenie?
Ba sigur ca a fost si sunt sigur ca a fost bine primita, cum nici indoiala de a da drumul la oricine iti bate la usa nu e osandita.

Deci asta e..practic vorbind.

Citat:
amice ... ca sa iti raspund sincer tocmai am fost la bazin si da , tastez gol golut de la calculator ... asadar nu am ce camasa sa dau , ca nu am pe mine ..
Amici, esti mai destept de atat si d'asta imi permit sa zic ca ai priceput dar o dai sucita.

Citat:
plus ca nimeni nu ti-a cerut nimic CI DACA VREI sa ajuti .... tu poti nici sa nu vii aici , dar atita timp cit cineva intra aici SA ISI BATA JOC atunci sa se astepte la reactie din partea mea ..... intelegi ?
multa iubire
Pai de unde stii ca cel/cea care isi bate joc nu e chiar autorul postarii?
Mergem pe mana credintei tale?

Atunci fii tu bun credincios si exemplul pe care il promovezi si renunta la abonamentul la bazin pe 2 luni si trimite-l pentru lemne la persona in cauza si discutia pe topicul asta s-a incheiat la fel si cu misiunea ta de cavaler in armura, aparator al postarilor anonime de pe Internet.

Sau poate rolul asta e mai "exciting" si a invata pe altii cum sa sara cu capul inainte la facerea de bine, decat sa vii cu exemplul tau personal..

Last edited by AlinB; 04.08.2011 at 22:11:51.
Reply With Quote