Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2011, 21:24:08
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Inima buna nu e neaparat ferita de germenul indoielii si nici nu obliga la naivitate crunta..
amice , ia sa vedem ....
dragostea nu pizmuieste ,NU VORBESTE DE RAU , etc ..... asadar daca dai din dragoste nu exista indoiala ... intelegi ? iisus a zis .... cere si ti se va da ... oare daca dai nu ti se implineste si ce ceri ? la asta te-ai gindit ?
sper ca nu incepi si tu ca si ceilalti si despici firul in patru si interpretezi nu stiu ce bazaconii ..... este cu mult mai profund ceea ce spun ....
multa iubire

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si tocmai asta explicam ca multi nu vor si nu ca n-ar avea "inima buna" ci faptul ca mai au si nitica ratiune care nu e chiar asa absurda avand in vedere ce loc dubios este Internetul si care trebuie si aia impacata si nici asta nu cred ca ti-o ia Dumnezeu in nume de rau.
Si lasa-ma sa cred ca din moment ce totusi mai ai camasa pe tine nu ai dat-o la oricine ti-a cerut-o.
Sau tastezi gol-golutz din fata calculatorului, pana ti l-o cere cineva si pe ala?
Haha, multa iubire.
nu exista ratiune in credinta ... asadar una o exclude pe alta .... daca intelegi ce vreau sa zic ,,,am spus SA NU JUDECE , SA NU ACUZE , etc etc etc ... asadar reciteste ce am spus , inainte sa spui timpenii
amice ... ca sa iti raspund sincer tocmai am fost la bazin si da , tastez gol golut de la calculator ... asadar nu am ce camasa sa dau , ca nu am pe mine ..
plus ca nimeni nu ti-a cerut nimic CI DACA VREI sa ajuti .... tu poti nici sa nu vii aici , dar atita timp cit cineva intra aici SA ISI BATA JOC atunci sa se astepte la reactie din partea mea ..... intelegi ?
multa iubire
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog,am nevoie de ajutor! claudelina Despre Biserica Ortodoxa in general 5 08.08.2011 22:12:30
Am nevoie de ajutor! Oanalia Generalitati 20 17.08.2010 08:14:51
Am nevoie de ajutor Idyahoo Generalitati 36 13.04.2010 21:38:50
Am nevoie de ajutor anitag Generalitati 14 12.11.2007 11:01:37