View Single Post
Vechi 07.08.2011, 12:26:06
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Nu pot sa-mi inteleg aproapele care nu are grija de sine si apeleaza la mila publica. Ce au facut acele batrane pentru a-si schimba situatia?
:)
se vede ca nu poti , asadar taci si nu mai spune timpenii , macar
ce puteau sa faca ? intr-o societate de cacao unde NIMENI NU E INTERESAT DE APROAPE ? ca tine sunt multi si tot fvoi veniti si spuneti ca nu intelegeti .....

Citat:
Au dat sfoara-n tara ca primesc sponsorizari? Am vazut si auzit de prea multe cazuri de cersetori care castiga mult mai mult decat salariul mediu pe economie dar se dau saraci lipiti pamantului. Prea multi asistati social cu vile, prea multi pensionari pe caz de boala, prea multi pensionari care considera ca au muncit niste zeci de ani desi munca lor nu a produs nimic avantajos pentru economia de la care vor pensii cat mai mari nu pentru ca merita, ci pentru ca vor bani cat mai multi.
tu iara vorbesti TIMPENII ..nu amice , ALTII VAZIND SARACIA LOR , au adus in discutie MILOSTENIA si DACA vrei sa ii ajuti ... ai priceput ?
ce ai auzit tu este irelevant AI FOST MACAR O ZI LA CERSIT ? asa ca sa iti faci O IDEE cum e ? ca de dat din gura poti , dar AI EXPERIMENTAT asta ? si de ce nu iti faci si tu vile si ce alte bazaconii mai spui acolo CERSIND ? ca daca ii compatimesti pe ei , FI DIN RINDUL LOR ..... HMMMM
indiferent ce munca au avut acei pensionari AU FACUT-O pentru tara ..... si DA AU DREPTUL SA TRAIASCA LA BATRINETE DECENT ..... intelegi amice ?
tu in loc sa le dai peste nas celor care fura , TU TE IEI DE AMARITI ? CITA
PROSTIE ( LIPSA DE CULTURA )
asadar astia ca tine ar trebui sa fie alungati si asa societatea ar deveni mai buna

Citat:
Am vazut prea multi batrani egoisti pana la extrem. Pe strada fac tot posibilul ca sa te incurce si sa te critice, dupa care li se pare normal sa-ti ceara bani de pensie si eventual mai mult inventand povesti despre saracie. Batranii, desi ar trebui sa fie vazuti drept intelepti, dau un exemplu negativ in fiecare aspect al vietii lor. Discut evident despre majoritate, nu despre toti. Educatia pe care am mostenit-o de la pensionari lasa mult de dorit, iar exemplul cu care s-a deschis topicul este relevant in acest sens. Daca vom gandi ca ei, vom ajunge ca ei. Consider ca asemenea mentalitati nu trebuie nicidecum incurajate.
si eu am vazut destui tineri plini de FITZE , care te injura si alte bazaconii ... povesti despre saracie ? da-ti ochelarii de cal jos ca sa vezi .... sau GINDESTE inainte sa mai scoti timpenii pe gura ....
batrinii SUNT TRISTI , AMAGITI , DEPRIMATI dupa ce TU CA SI ALTII II CALCATI IN PICIOARE si tot tu vrei de la ei intelepciune ?
nu amice ... DACA VEDEM CE SE INTIMPLA CU EI , e bine sa schimbam ceva IN SOCIETATE , CA SA NU AJUNGEM CA EI ..... asemenea mentalitati CA ALE TALE trebuie schimbate .... intr-o societate unde egoismul primeaza , VEI AJUNGE SI TU la ce au ajuns ei ....
multa iubire
Citat:
Poate vom scrie pe forum si cand voi fi eu batran :) Important e sa ne mai amintim ca am avut aceasta discutie :)
daca o sa mai ai net , ca tu poti sa iti amintesti , dar sa nu mai ai pe ce sa scrii ...
multa iubire
ps asadar nu mai scrie posturi lungi si pline de timpenii , ci GIDESTE inainte , scrie putin si bine , nu mult si prost
multa iubire

Last edited by the_Listener; 07.08.2011 at 12:56:25.
Reply With Quote