View Single Post
Vechi 07.08.2011, 17:36:23
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Adevărat ce spui legat de apele nepotabile din acea vreme. Oamenii beau mai degrabă altceva decât apă (de regulă vin, iar în evul mediu bere). Având în vedere că termenul [οίνος] este destul de general, putea însemna la fel de bine şi must/suc de struguri. N-am spus că Timotei ar fi avut ulcer. Am pus problema că dacă dumneata ai avea ulcer, ar fi catastrofal să bei alcool.
NU IN CONTEXT .... pe bautorii DE VIN , nu poti sa ii prostesti si sa le dai must si sa le spui ca e vin , CA TI-L TOARNA IN CAP .... asadar RUPI DIN CONTEXT ( ca orice sectar de altfel ) si cind esti prins ca minti cu nerusinare si esti trimis la plimbare , te ofuschezi .... asadar sectare , acolo scrie VIN ,,,, BIBLIILE MODIFICATE DE TOTI SECTARII nu arata decit ca nu sunteti in adevar .... e simplu
multa iubire
ps si ca sa inchei cu tine uite ca minunea CU VINUL a lui iisus A AVUT LA BAZA APA... asadar nici un must .... sau si lui iisus ii spui ca el nu a facut vin ? BATJOCORASTI SFINTA SCRIPTURA asadar preia-ti sfatul pe care mi-.l dadeai mie cu ceva timp in urma cind ai spus ´´ atentie ce spui ´´si taci .... sau nu o fa si o sa ma distrez cu tine
mulgta iubire

Last edited by the_Listener; 07.08.2011 at 17:39:17.
Reply With Quote