![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps si ca sa inchei cu tine uite ca minunea CU VINUL a lui iisus A AVUT LA BAZA APA... asadar nici un must .... sau si lui iisus ii spui ca el nu a facut vin ? BATJOCORASTI SFINTA SCRIPTURA asadar preia-ti sfatul pe care mi-.l dadeai mie cu ceva timp in urma cind ai spus ŽŽ atentie ce spui ŽŽsi taci .... sau nu o fa si o sa ma distrez cu tine mulgta iubire Last edited by the_Listener; 07.08.2011 at 17:39:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Doar atât? Hai că poți mai mult...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bun. Acum primele două probleme ale mesajelor tale, din care au reieșit două lucruri esențiale: 1. Am dat peste o gravă interpolare în versiunea ortodoxă a Bibliei. Doar în versiunea ortodoxă! Cum e posibil așa ceva? Înțeleg că nu vrei s-o mai discutăm... 2. Am dat peste un argument puternic: Ioan Botezătorul nu a băut niciodată alcool. Hristos, care îi era net superior lui Ioan Botezătorul și care avea o misiune net superioară în lumea aceasta (o recunoaște chiar Ioan Botezătorul, dacă nu cunoști textele ți le pot furniza) crezi că și-a putut permite să bea alcool? Crezi că un nazireu era mai sfânt decât Sfântul lui Israel - Fiul lui Dumnezeu?! Probabil vei păstra tăcerea și în privința acestui punct, înțeleg că e jenant. Dacă nu, îți mai furnizez un argument legat de acest punct... însă probabil nu vrei să intri într-o încurcătură mai mare... ![]() La ce nu am mai răspuns în afară de acestea trei? Last edited by osutafaraunu; 07.08.2011 at 18:31:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps iisus hristos poate sa bea ORICE ... CA E IISUS HRISTOS ..... si daca el transforma APA in vin? cine esti tu sa spui ca de fapt era must ? sa intelegem ca il contrazici pe EL ? mare mandrie sectare multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Până când devii serios, voi alege să-ți ignor mesajele. Oricât de multă "iubire" ar conține. Așa că, iartă-mă! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa |
|
|||
|
|||
![]()
Eu credeam ca ai fugit osutafara unu. Nu te-ai facut destul de mult de ras pe aceasta tema!?!Vinul bun care te ameteste facut de Iisus nu a fost de ajuns? Sau la cinzecime cand oamenii spuneau:sunt plini de must! Adica plini de apa dupa parerea ta! O sa revin...
P.S Din pacate am experienta trista a Adrianei care crede ca biblia in loc sa scrie diavol a scris Dumnezeu! Cand omul e incapatanat si indoctrinat (sau poate nu stiu cum...) e pierdere de timp sa-l convingi! Last edited by Neaguu; 07.08.2011 at 18:46:15. |
|
|||
|
|||
![]()
pai in mod sigur Timotei nu avea ulcer si nici macar gastrita! vinul i-ar fi facut rau, ar fi crescut aciditatea stomacala...deci, ce putea avea Timotei? avea probleme de genul ca stomacul lui nu digera bine alimentele si de aici numeroasele lui imbolnaviri, prin urmare ingerarea de bauturi alcoolice era benefica deoarece il ajuta sa digere (la capitolul asta, berea e mai buna decat vinul, dar probabil nu avea bere insa vin cu siguranta)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|