Citat:
În prealabil postat de AlinB
Si pe topicul asta e cumva vorbaq de religie?
Eu vad ca tot despre bani este discutia.
|
Serios? Eu credeam ca vorbim despre banii de la buget donati unui cult religios anume dintr-o tara europeana.
Citat:
Deci scuza ta cade, eu zic ca e mai degraba ipocrizie.
Iti pasa acolo unde te doare pe tine ca ateu, religia si faptul ca exista.
Te doare pentru ca iti sugereaza ca ar exista o varianta mai buna a individului care esti.
Si asta deranjeaza pe unii. de asta si ajung atei.
|
Am mai spus ca religia este doar o consecinta a modului de gandire. Daca ar disparea religia, modul defectuos de gandire ar ramane. Asta ma deranjeaza de fapt. Ilogica este prezenta mult mai larg decat in domeniul religiei.
O versiune mai buna nu ar include nici pe departe ura pe motive religioase. Drept urmare, versiunea religioasa a mea nu este mai buna decat versiunea atee.
Voi habar n-aveti ce-i aia demonstratie asa ca lasa formularile pretentioase. Argumentele tale sunt ilogice si ai impresia ca ti-ai demonstrat punctul de vedere. Nimic mai fals.
Citat:
Am mai avut ca tine pe aici, si chiar daca si-au sters contul sau au fost banati, continua sa se intoarca.
|
Au fost destui atei banati pentru ca sunt atei. Asta nu va avantajeaza in niciun fel.
Citat:
De ce? Ca sa marturiseasca ca viata de ateu este un stres maxim.
|
Tu cred ca n-ai citit nimic de pe forumul asta! Stresati maxim sunt crestinii, nu ateii. Modul de gandire ii face vulnerabili la cele mai mici probleme.