Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.08.2011, 21:54:41
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si pe topicul asta e cumva vorbaq de religie?
Eu vad ca tot despre bani este discutia.
Serios? Eu credeam ca vorbim despre banii de la buget donati unui cult religios anume dintr-o tara europeana.
Citat:
Deci scuza ta cade, eu zic ca e mai degraba ipocrizie.

Iti pasa acolo unde te doare pe tine ca ateu, religia si faptul ca exista.
Te doare pentru ca iti sugereaza ca ar exista o varianta mai buna a individului care esti.
Si asta deranjeaza pe unii. de asta si ajung atei.
Am mai spus ca religia este doar o consecinta a modului de gandire. Daca ar disparea religia, modul defectuos de gandire ar ramane. Asta ma deranjeaza de fapt. Ilogica este prezenta mult mai larg decat in domeniul religiei.
O versiune mai buna nu ar include nici pe departe ura pe motive religioase. Drept urmare, versiunea religioasa a mea nu este mai buna decat versiunea atee.

Citat:
QED.
Voi habar n-aveti ce-i aia demonstratie asa ca lasa formularile pretentioase. Argumentele tale sunt ilogice si ai impresia ca ti-ai demonstrat punctul de vedere. Nimic mai fals.
Citat:
Am mai avut ca tine pe aici, si chiar daca si-au sters contul sau au fost banati, continua sa se intoarca.
Au fost destui atei banati pentru ca sunt atei. Asta nu va avantajeaza in niciun fel.
Citat:
De ce? Ca sa marturiseasca ca viata de ateu este un stres maxim.
Tu cred ca n-ai citit nimic de pe forumul asta! Stresati maxim sunt crestinii, nu ateii. Modul de gandire ii face vulnerabili la cele mai mici probleme.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala Mantuirii Neamului adrian_ortodox Intrebari utilizatori 3 22.08.2011 22:35:00
Catedrala Mantuirii Neamului blue_cat Biserica Ortodoxa Romana 272 22.07.2010 16:46:46
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 25.02.2010 23:42:41