Citat:
În prealabil postat de Mihai36
Referitor la Romania ca tara mai exista si alte profetii -ca fiind noul popor ales ca sa locuiasca apoi Dumnezeu in mijlocul lui -insa nu toate profetiile ii pronunta numele - o profetie calugareasca din Franta secolelor trecute indica tara doar prin semnul unui cutremut blind care va avea loc in tara dupa doua saptamini si jumatate de la cutremurul din tara cizmei (Italia) -aceste doua cutremure au avut loc deja -citremurul de la Bari urmat la acesl interval de un cutremur blind la noi in tara.
In rest referitor la versetul "iesi din mijlocul ei poporul meu" repet nu cred ca se refera la Romania ci la alta tara din orientul mijlociu una preponderent musulmana care va avea parte de razboi crunt in acele zile.
Din cite se pare tara noastra nu va avea parte de razboi armat insa din punct de vedere ar razboiului ideologic lupta va fi aici cea mai dura.
In rest la sfrsitul acestora urgia justitiara divina va cadea peste tot oprind si razboiul si orice fel de polemici.
Unele profetii similare spun ca de urgie va scapa doar Patagonia care in urmatorul an de foamete generala (din cauza poluarii generale a solului cu acizi vulcanici) va fi sursa de hrana pentru intreaga lume alaturi de pescuitul oceanic in Pacific.
Apoi primele suprafete care vor fi mai curind spalate de acizi vor fi cele de la munte unde ploua f des. De aceea alte profetii recomanda retragerea in munti.
Din punct de vedere tehnologic am inteles acidul sulfuric care contamineaza o suprafata agricola este diminuat si cu ajutorul bicarbonatului de potasiu insa nu cunosc reteta cantitativa.
|
La gLume se referă... la asemănarea cu gLumea cea rea de gură și otrăvitoare la inimă.
Nu vezi cum mă persiflează Mihailc... că știe el că cică nu mă supăr, și zice că facem cenaclu dadaist dar el ironizează sugerând că cică e satanist...
Când se vor trezi
ăștia?.. să-i vezi ce ochi vor face,
cât cepele, când o să le șoptească cineva că iată: Domnul e chiar Domnul!
Nu tuturor le e dat însă ca să se aleagă pentru ca să fie aleși, dar tuturor le este adresată
chemarea la nuntă... la tot omul și la
toată făptura

.
Și de aia a zis și s-a scris:„Ieșiți din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu suferiți și voi chinurile și urgiile ce i-au fost ei pregătite.”
Adică să nu luăm parte la toate fărădelegile și spurcăciunile și cărțile din care
bea ea.
Dar mai bine să ne întoarcem noi la țapii și la oile
patriei noastre și să lăsăm
capra...