![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu vezi cum mă persiflează Mihailc... că știe el că cică nu mă supăr, și zice că facem cenaclu dadaist dar el ironizează sugerând că cică e satanist... Când se vor trezi ăștia?.. să-i vezi ce ochi vor face, cât cepele, când o să le șoptească cineva că iată: Domnul e chiar Domnul! Nu tuturor le e dat însă ca să se aleagă pentru ca să fie aleși, dar tuturor le este adresată chemarea la nuntă... la tot omul și la toată făptura Și de aia a zis și s-a scris:„Ieșiți din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu suferiți și voi chinurile și urgiile ce i-au fost ei pregătite.” Adică să nu luăm parte la toate fărădelegile și spurcăciunile și cărțile din care bea ea. Dar mai bine să ne întoarcem noi la țapii și la oile patriei noastre și să lăsăm capra... Last edited by vsovivi; 11.08.2011 at 14:06:55. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 15:53:11 |
| Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 16:00:47 |
| BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 07:07:57 |
|
|